Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prognoza vremena

Do kraja tjedna izrazito promjenjivo, bit će sunca, kiše i snijega!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon današnje kiše i južine sutra bi se trebalo djelomice razvedriti, ali u srijedu i četvrtak slijede nove oborine. Do vikenda bi se ipak trebalo proljepšati.

Prilično prevrtljivo vrijeme kakvo je zavladalo ovih dana dilje Hrvatske nastavit će se i sljedećih dana. Nakon današnjeg oblačnog, kišovitog i vjetrovitog dana, u utorak će ujutro još biti mjestimične kiše da bi se u poslijepodnevnim satima djelomično razvedrilo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oprez! Upaljen žuti meteoalarm za velik dio Hrvatske: Mogući su odroni Ilustracija vremenska prognoza "Stiže pravi ugriz zime": DHMZ najavio veliko zahladnjenje, prve značajne promjene već od petka

Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda, najsunčanije će biti na sjevernom Jadranu. U istočnoj će Slavoniji puhati jak jugozapadni, a na Jadranu umjeren i jak zapadni vjetar, na južnom dijelu jugozapadnjak.

>> Vozači, oprez! Mokro, sklisko, u Gorskom Kotaru proglašeni zimski uvjeti!

Jutarnja temperatura od -1 do 4, na sjevernom Jadranu od 2 do 7, u Dalmaciji od 8 do 11, a najviša dnevna od 11 do 16, u Gorskome kotaru i Lici od 7 do 10 Celzijevih stupnjeva.

U srijedu djelomice sunčano uz postupan porast naoblake. Poslijepodne na Jadranu i u krajevima uz njega mjestimice kiša, u noći na četvrtak proširit će se na cijelu Hrvatsku. U gorju će padati većinom snijeg.

U četvrtak poslijepodne sa zapada će započeti razvedravanje. U petak na Jadranu pretežno sunčano. U većini kopnenih krajeva jutarnja magla, zatim djelomice sunčano, a u Slavoniji pretežno oblačno.

Vjetar većinom slab, u četvrtak umjeren sjeverozapadnjak. Razmjerno toplo, a u četvrtak prolazno zahlađenje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene