Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na sjednici CERP-a

Dnevnik Nove TV doznaje: Pokrenut opoziv predsjednika Uprave ZTC-a

Aktualno Galerija ZTC: Ilustracija - 1 ZTC: Ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr ZTC: Ilustracija - 2 ZTC: Ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr ZTC: Ilustracija - 3 ZTC: Ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 ZTC: Ilustracija - 4 Galerija 1/4 >>
Nakon što je premijer Andrej Plenković prije desetak dana zatražio njegovu smjenu, službeno je pokrenut opoziv predsjednika Uprave ZTC-a Zdravka Klanca.

Dnevniku Nove TV potvrđeno je kako je Ivica Vidović predložen za novog direktora te državne tvrtke na sjednici Upravnog vijeća CERP-a koja se održala u utorak. O prijedlogu treba odlučivati i Nadzorni odbor ZTC-a.

Pročitajte i ovo Ivana Pezo Moskaljov, reporterka Nove TV DONOSI DNEVNK NOVE TV Čelni ljudi u državi znali su za sastanak ZTC-a i Rusa? "Zdravko Klanac nije solirao"

Pročitajte i ovo Iz Turopolja neobavljena posla - 1 traže se ostavke Posjet ruskih trgovaca bojnom opremom promakao je i VSOA-i: Dnevnik Nove TV ima nove detalje skandaloznog sastanka

Zahtjev za smjenom Klanca stigao je nakon što je Dnevnik Nove TV objavio priču o ruskim trgovcima vojnom opremom koji su u jeku sankcija nedavno boravili u Hrvatskoj.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene