Portal DNEVNIK.hr u svibnju ponovno oborio vlastite rekorde (Foto: PR)
Portal DNEVNIK.hr u svibnju ponovno oborio vlastite rekorde (Foto: PR) Foto: PR

Nova TV, najgledanija televizija u Hrvatskoj, iz mjeseca u mjesec ostvaruje odlične rezultate na svim svojim platformama. Prošloga je mjeseca svoj status ponovno potvrdila i na svojim digitalnim kanalima te time potvrdila svoju poziciju najjače multimedijske platforme u zemlji.


Nakon sjajnih rezultata u travnju, u svibnju je portal DNEVNIK.hr ponovno oborio vlastiti rekord i zauzeo drugo mjesto u Hrvatskoj s ukupno 1.831.896 stvarnih korisnika, što je 21 posto više u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Vezani članci Večernjakova truža Za Večernjakovu ružu nominirani ''Provjereno'' i reporterka Maja Medaković te Momčilo Otašević i Elizabeta Brodić Nova TV niže rekorde i na digitalnim kanalima (Foto: Dnevnik.hr) Nova TV niže rekorde i na digitalnim kanalima: Na YouTubeu imala čak pet puta više pregleda od prvog konkurenta

Portal je u proteklom mjesecu zabilježio gotovo 85 milijuna (84.617.144) pregleda stranica. Samo na izborni dan, portal DNEVNIK.hr privukao je približno pola milijuna stvarnih korisnika (496.819) i ostvario 2.703.117 pregleda stranica.

Rekordan broj stvarnih korisnika zabilježio je i portal Zadovoljna.hr, koji s 966.377 stvarnih korisnika i porastom od 19,5 posto u odnosu na isti mjesec prošle godine bilježi više od 18 milijuna pregleda stranica u svibnju.

Portal Showbuzz.hr u svibnju je također oborio vlastiti rekord, s više od 23 milijuna pregleda stranica te 958.549 stvarnih korisnika, čime je ostvaren porast od 28,2 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Portal punkufer.hr također obara vlastiti rekord te je i dalje lider u kategoriji travel&gastro portala u Hrvatskoj. Prošloga mjeseca posjetilo ga je 671.163 stvarnih korisnika, što je za 34 posto više u odnosu na svibanj prošle godine.

Nova TV prati svjetske trendove

U svibnju je sportski portal GOL.hr posjetilo 569.279 stvarnih posjetitelja, što je 11,9 posto više nego u istom razdoblju prošle godine.

Društvene mreže jedan su od ključnih kanala komunikacije, a Nova TV kontinuirano prati i primjenjuje najnovije svjetske trendove kada su one u pitanju.

Facebook stranica DNEVNIK.hr tijekom svibnja dosegla je više od milijun korisnika, a video sadržaji ostvarili su više od 6 milijuna pregleda na tom kanalu. Tijekom izbornog dana sadržaji vezani uz izbore za Europski parlament pregledani su više od 3.3 milijuna puta, a ostvarili su čak 10 tisuća interakcija pratitelja stranice.

Twitter profil portala DNEVNIK.hr uvjerljivo prvi medijski profil u RH, s preko 220.000 pratitelja na toj društvenoj mreži.

S više od 107.000 pratitelja na Instagramu, zadovoljna.hr je uvjerljivo prvi lifestyle profil u RH prema broju pratitelja. Isto tako, Facebook profil portala zadovoljna.hr dosegnuo je do gotovo pola milijuna pratitelja tijekom prošloga mjeseca.