Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neočekivani preokret

Djevojka lagala da je oteta i vezana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je utvrdila da je 21-godišnja T.K. iz Male Subotice, koja je prošle srijede pronađena vezana čeličnom žicom kod nogometnog igrališta u Maloj Subotici, izmislila priču te lažno prijavila kako su je otela i vezala dvojica muškaraca.

PU međimurska službeno je potvrdila ove navode te dodala kako je motiv djevojke bio izazivanje samilosti te osveta bivšem dečku u želji da sebe prikaže žrtvom. Policija naznačuje kako je izvid s ciljem utvrđivanja svih elemenata ovog kaznenog djela još uvijek u tijeku, a nakon završetka slijedi podizanje kaznene prijave protiv T.K.

Pročitajte i ovo Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja Ilustracija Tragedija u Zadru Strašna nesreća! Djevojka (22) motorom udarila u Kopnena vrata, na mjestu je preminula

Podsjetimo, djevojka je ispričala da su je dvojica muškaraca s kapama preko glave odvukla iza ograde igrališta, a nakon što je pronađena u srijedu navečer sudac je naredio pretragu automobila i stanova kojima su se koristili njezini bivši dečko S.L., te još jedan mladić kojeg se povezivalo s otmicom. 

>> Oteli je i ostavili vezanu žicom za grmlje


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene