Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon telefonskih prijetnji

Oteli je i ostavili vezanu žicom za grmlje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica nepoznatih muškaraca oteli su u Maloj Subotici 21-godišnju djevojku te je ostavili na nogometnom igralištu svezanu čeličnom žicom preko kape koju je imala na glavi te rukama za grm.

Sinoć u 22,21 sati, Policijskoj upravi međimurskoj telefonom je 42-godišnji muškarac iz Male Subotice javio da ga je nazvao kćerkin dečko kako je kod frizerskog salona u Maloj Subotici, u Glavnoj ulici, pronašao osobne stvari od njegove kćerke, te da se ona ne javlja na mobitel, a prije je dobivala prijetnje od jedne muške osobe, priopćeno je iz PU međimurske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka?

Ostavili je svezanu čeličnom žicom preko glave

Policija je nakon ove dojave utvrdila da je sadašnji 20-godišnji dečko nestale djevojke iz Hemuševca, na svoj mobitel zaprimio dojavu o mjestu gdje se nalazi ostavljena njegova djevojka. Policajci su pomoću te dojave 21-godišnju djevojku pronašli kod NK "Spartak" svezanu čeličnom žicom preko kape koju je imala na glavi te rukama za grm, u sjedećem položaju. Nesretna djevojka je prevezena na Odjel hitne medicinske pomoći gdje je utvrđeno da je zadobila lake tjelesne ozljede u vidu natučenja, pothlađenja, ogrebotina i stresne reakcije i nakon liječničke obrade je puštena kući.

Preko glave napadači imalu navučene kape

Obavijesnim razgovorom sa otetom djevojkom saznalo se da je oko 21,50 sati, prilikom vraćanja kući, kod pošte u u Glavnoj ulici, sa leđa napadnuta od strane dvojice nepoznatih muškaraca tako da joj je jedan od njih potegao kapu i kapuljaču jakne preko očiju, bacio je dolje, nakon čega joj je drugi stavio ruku na usta i odvukli su je na mjesto gdje je naknadno i pronađena.Nepoznati počinitelji su prema njenom opisu imali preko glave prevučene kape.

Prijetnju zaprimila krajem 2008.

Djevojka je prije ovog događaja na svoj mobilni telefon zaprimila prijetnje krajem 2008. godine, ali se tada nije uspjelo saznati tko stoji iza prijetnji.

Policija još ne želi razgovarati o motivima prijetnji i otmice te napominju da se za nepoznatim počiniteljima intenzivno traga. Protiv nepoznatog počinitelja će se podnijeti kaznena prijava zbog kaznenog djela "Protupravno oduzimanje slobode".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene