Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preslatki mališani

Predivna gesta malih školaraca velikog srca, djelatnicima KB Dubrava uljepšali blagdane: "Ovo su najljepši pokloni"

Djelatnici KB Dubrava dobili poklone od osnovnoškolaca
Djelatnici KB Dubrava dobili poklone od osnovnoškolaca DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Djelatnici KB Dubrava dobili poklone od osnovnoškolaca Djelatnici KB Dubrava dobili poklone od osnovnoškolaca Foto: DNEVNIK.hr +0 Djelatnici KB Dubrava dobili poklone od osnovnoškolaca Galerija 1/2 >>
Djeca iz područne škole Vojakovački Osijek za Božić su djelatnicima Kliničke bolnice Dubrava odlučila pokloniti jabuke iz svojih obiteljskih voćnjaka. Osim njih, poklone su u Dubravu poslala i djeca Osnovne škole Sesvetska Sopnica.

Djeca su zdravstvenim radnicima poklonika jabuke i time poželjela zdravlje onima koji se brinu za hrvatsko zdravlje. Skupila su 20 kilograma jabuka, a njihov učitelj zamolio je Novu TV da ih poveže s liječnicima i sestrama koji neumorno rade tijekom pandemije.

Pročitajte i ovo Prim. dr. sc. Igor Rudež Veliki uspjeh KB-a Dubrava Devet transplantacija srca u dva mjeseca! "U toj lutriji koja se zove Eurotransplant očito smo u zadnje vrijeme došli na vrh" KB Dubrava Nova prilika za život Fantastičan uspjeh liječnika u KB-u Dubrava: "Na ovaj smo način spasili mnoge pacijente"

"Svi djelatnici bolnice mnogo rade. Trebaju vitamine i jabuka je najbolji božićni poklon", rekao je Tihomir Pleša, učitelj Osnovne škole Ljudevita Modeca.

Sličnu gestu poželjela su realizirati i djeca iz Sesvetske Sopnice, koja su napisala da im je dosta korone, pa mogu misliti kako je tek dosta liječnicima. Učitelji njihove škole porukama su pridodali poklone, pa su medicinski djelatnici u Dubravi u petak bili ganuti dva puta.

"Motiv koji nosi sve je da ste vi naši heroji. To su djeca sama napisala", rekla je Marija Mikulić, školska psihologinja Osnovne škole Sesvetska Sopnica.

Djeca su poklone sama zamotala, a djelatnicima su poslala i video u kojemu su im poželjela sretan Božić i Novu godinu.

"Ovo su najljepši pokloni. Mi smo tu za njih i učinit ćemo sve da oni mogu imati sretno djetinjstvo", rekao je Ivica Lukšić, v. d. ravnatelja KB Dubrava.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene