Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hladan tuš

Dio Zagreba bez tople vode tri tjedna

Zgrada HEP-a
Zgrada HEP-a Foto: Zeljko Puhovski/Cropix
Zbog radova revitalizacije vrelovodne mreže u Golikovoj ulici u razdoblju od 25. srpnja 2023. do 15. kolovoza 2023. obustavit će se isporuka tople vode krajnjim kupcima u naseljima Rudeš, Vrbani, Prečko, Špansko, Malešnica i Gajnice.

Toplinarstvo u Golikovoj ulici provodi zamjenu dotrajalog magistralnog vrelovoda promjera 500 milimetara, koja je zahtjevna i kompleksna, što utječe na dužinu trajanja obustave. Radnici će na gradilištu uložiti maksimalne napore da se radovi provedu u što kraćem roku kako bi se krajnjim kupcima uspostavila isporuka tople vode.

Pročitajte i ovo Tomašević Tomislav Obraćanje javnosti Tomašević se obratio javnosti: "Cijeli je grad pogođen, šteta je velika. Brojevi hitnih službi su zakrčeni"

Projektom Revitalizacija vrelovodne mreže na području grada Zagreba, koji se provodi u okviru Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020." planira se revitalizirati gotovo trećina dionica zagrebačke vrelovodne mreže, odnosno 68,5 km dotrajalih vrelovoda od ukupno 227,3 km takve mreže u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Oluja stiže u Slavonski Brod razmjeri štete ogromni VIDEO Pogledajte kako se ogromni oblak nadvijao nad Slavonskim Brodom

Detaljan popis obustava isporuke tople vode u sklopu projekta objavljen je na web-stranici www.vrelovod-zagreb.hr u rubrici Info za građane. HEP-Toplinarstvo moli krajnje kupce za strpljenje i razumijevanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene