Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripremite se

Stanovnici Novog Zagreba opet u drami: Ostaju bez tople vode, neće je biti tri tjedna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog radova na revitalizaciji vrelovodne mreže tople vode do 9. kolovoza neće biti u Utrini, Travnom, Jakuševcu, Dugavama i Sloboštini.

Stanovnici dijela Novog Zagreba od sutra ponovno neće imati tople vode. I to tri tjedna. Zbog radova na revitalizaciji vrelovodne mreže u hladnoj vodi tuširat će se od 19. srpnja do 9. kolovoza stanovnici naselja Utrine, Travno, Jakuševec, Dugave i Sloboština.

Pročitajte i ovo Ilustracija Bizarna pogreška Golema blamaža američke vojske: Godinama slali povjerljive informacije na pogrešnu adresu, nisu ni slutili kome ih šalju

No iz HEP Toplinarstva imaju i dobru vijest. To će, kažu, biti posljednje isključivanje tople vode za navedena naselja jer će završiti rekonstrukcija toga dijela magistralnog vrelovoda.

"Radovi mijenjanja dotrajalih vrelovoda zahtjevni su i opsežni jer se provode u gusto naseljenom i prometnom području, a gradilišta se nalaze na lokacijama s podzemnim instalacijama ostalih energetskih i komunalnih poduzeća", objasnili su iz HEP Toplinarstva te dodali kako su pri planiranju radova pazili da se isporuka tople vode ne prekida na duže od tri tjedna u kontinuitetu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nove smjernice Nakon niza skandala londonski policajci dobili jasne upute što smiju, a što ne: Nekima se pravila o prostitutkama neće dopasti

U revitalizaciji vrelovodne mreže koristi se moderna tehnologija beskanalnog polaganja predizoliranih cijevi, čime će se povećati pouzdanost i sigurnost toplinskog sustava grada Zagreba.

Pročitajte i ovo Brexit Anketa Broj Britanaca nezadovoljnih Brexitom porastao je u posljednjih dvije godine

Ukupna je vrijednost projekta više od 92 milijuna eura, a 55,9 milijuna eura financira se bespovratnim sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene