Obavijesti Video Pretražite Navigacija
puknula glavna vodovodna cijev

Radovi su trajali cijelu noć: Civilna zaštita objavila kada bi sinjski kraj trebao dobiti vodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnateljstvo civilne zaštite objavilo je kako je dio Cetinske krajine u utorak 19. srpnja ostao bez vode zbog kvara na magistralnom cjevovodu DN 600 u mjestu Ruda.

U utorak je bez vode je ostao dio grada Sinja, Brnaze, Glavice, Turjaci, Radošić, dio Lučana, Bajagić, Gljev, Čačijin Dolac, grad Trilj, općine Otok i Dicmo.

"Od 21:40 sati za promet je bila zatvorena cesta ŽC 6123 kada je zbog puknuća glavne magistralne vodovodne cijevi došlo do izlijevanja vode i oštećenja kolnika. Radilo se o većem kvaru i radovi su trajali cijelu noć. Područni ured civilne zaštite Split kontaktirao je načelnike Stožera civilne zaštite s područja Cetinskog kraja s ciljem organizacije opskrbe stanovništva pitkom vodom. Jutros su radovi na sanaciji cijevi završeni, vodovodni sustav se puni te se uskoro očekuje normalizacija opskrbe vodom", javila je Civilna zaštita.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SLUŽBE NA TERENU Pukla glavna magistralna vodovodna cijev kod Sinja, dio grada i okolica su bez vode

Pročitajte i ovo Poplava u Rijeci - 2 Puknula cijev VIDEO Potopljena Rijeka: Pogledajte kako je u noći na nedjelju izgledao centar grada

Do normalizacije opskrbe vodom, građani se mogu opskrbiti pitkom vodom na sljedećim punktovima:

  • Grad Sinj - kod Doma mladih
  • Općina Dicmo - kod općinske zgrade
  • Općina Otok - u centru općine
  • Grad Trilj - kod objekta vatrogasaca

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene