Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Netipično toplo za prosinac

Pred početak zime stiže nam - zatopljenje: Temperature će na kopnu rasti i do 15 stupnjeva, uz more čak 18

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon kiše, stiglo je toplije vrijeme koje će uz sve više temperature obilježiti nadolazeći tjedan. S južinom će dnevna temperatura u unutrašnjosti dosezati 16 stupnjeva, a na Jadranu i 18.

Na kopnu djelomice sunčano uz mjestimičnu maglu i djelomice sunčano vrijeme. Temperatura će ovisiti o trajanju magle, gdje se dulje zadrži, bit će i hladnije. Očekuje se najviše 11 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VREMENSKA PROGNOZA Što nas čeka idućih dana? Južina će konačno prestati, ali srijeda donosi novu promjenu Valovi na moru Vrijeme je vedro, ali ne i meteoropati Visoke temperature, južina i mrzovoljni ljudi: Što smo bliže Božiću, vrijeme je sve čudnije

U Slavoniji pretežno sunčano. Puhat će slab do umjeren vjetar s juga, a temperatura će biti većinom između 9 i 11 stupnjeva.

Južina će nešto više oblaka donijeti na sjeverni Jadran i u gorske krajeve, gdje bi moglo pasti i malo kiše, osobito u Gorskom kotaru te oko Rijeke. Puhat će jugozapadnjak, a na moru i umjereno te jako jugo. Temperatura u gorju od 7 do 10, a na Jadranu od 13 do 16 stupnjeva.

U Dalmaciji će biti sunčano uz umjereno i jako jugo. Temperatura uglavnom između 13 i 17 stupnjeva.

U prvoj polovici novog tjedna stiže nam još toplije vrijeme. Bit će djelomice sunčano, a jedino je u Gorskom kotaru, uz povremeno više oblaka, moguće i malo kiše. Temperatura iznad prosjeka za doba godine, bit će oko 15 stupnjeva. Zimske bunde i jakne tako će ponovno zamijeniti one nešto laganije, jesenske.

I na Jadranu će biti osjetno toplije, ali i vjetrovito uz umjereno i jako jugo. Mjestimice će biti i malo kiše, osobito na sjevernom dijelu. Češća kiša, duž cijelog Jadrana, izgledna je u srijedu. Bit će iznadprosječno toplo jer temperatura idućih dana na moru ide i do 18 stupnjeva.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene