Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveli su ga

VIDEO Detalji dramatične potjere kroz cijeli Zagreb: Otkriveno zašto je jurio kroz crvena svjetla, ozlijedio dvojicu policajaca...

Aktualno Galerija Policijska potjera u Zagrebu Policijska potjera u Zagrebu Foto: Luka Stanzl/Pixsell Policijska potjera u Zagrebu Policijska potjera u Zagrebu Foto: Luka Stanzl/Pixsell Policijska potjera u Zagrebu Policijska potjera u Zagrebu Foto: Luka Stanzl/Pixsell +0 Policijska potjera u Zagrebu Galerija 1/4 >>
Policijski su službenici vozača, koji je na drugi kraj Zagreba bježao neregistriranim Fordom, uspjeli uhvatiti i savladati nakon što je na Jarunu automobilom sletio s ceste.

Policija je u utorak oko 21:45 u Novom Jelkovcu pokušala provjeriti identitet vozača koji je upravljao neregistriranim osobnim automobilom marke Ford. No on se automobilom dao u bijeg od naselja Jelkovec preko Zagrebačke obilaznice u smjeru zapada, a potom se s čvora Jankomir uključio u promet Ljubljanskom i Zagrebačkom avenijom u smjeru istoka.

Vozeći se velikom brzinom, vozač je jurio kroz više raskršća i prolazio kroz crvena svjetla na semaforima pritom se oglušujući na upozorenja i naredbe policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zagrebački bjegunac Policija u filmskoj potjeri lovila bjegunca od Opatije do Rijeke: Autom je krenuo na njih, a onda se dao u bijeg

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaos na cesti Filmska potjera za maloljetnikom: Odbio se zaustaviti policiji i s ugašenim svjetlima kroz naselje vozio 159 km/h

Dolaskom do križanja Zagrebačke avenije i Ulice Roberta Frangeša Mihanovića sletio je s ceste, i tu ga je policija uspjela uhvatiti i svladati korištenjem sredstava prisile. Utvrđeno je da se radi o 27-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je već od ranije poznat policiji.

Tijekom potjere osumnjičeni je svojim vozilom udario u dva policijska vozila, i to na Jarunskoj ulici te križanju Zagrebačke avenije i Hrvatskog sokola, pri čemu su lakše ozlijeđena dva policijska službenika iz vozila u Jarunskoj ulici. On je lakše ozlijeđen. Priveden je u službene prostorije policije te se kriminalističko istraživanje nastavlja, izvijestili su iz PU zagrebačke.

"Muškarac je sjedio na travi, pretraživali su mu auto"

Portal DNEVNIK.hr ranije je objavio snimke potjere. Čitateljica koja nam je proslijedila videe potjere kazala je kako je u utorak već oko 21 sat vidjela policiju kako ide prema Jankomiru i zatim nazad.

"Tako je prošlo pet-šest vozila i onda su samo stali kod nebodera, oko tog crvenog auta, pored auta na travi je sjedio muškarac, a oko njega policija. Ostali su mu pretraživali auto. Došao je i inspektor, a svi iz okolnih zgrada spustili su se ispred. Taj je auto bio slupan, cijeli branik", rekla nam je čitateljica i dodala kako je policija zagradila velik dio područja oko mjesta događaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene