Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Deložacije socijalno ugroženih u Osijeku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Osijeku je 200-injak bespravnih korisnika gradskih stanova dobilo rješenja o deložaciji. Uglavnom je riječ o socjalno ugroženim obiteljima za koje su i namjenjeni ti stanovi.

Fatima Šimić i njezino četvero djece osjećaju nelagodu svaki put kad čuju zvono na ulaznim vratima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dome, slatki dome Htjeli biste kupiti novi stan? Sjednite i pogledajte ove podatke Sandra Benčić Priuštivi najam Hrvati odgađaju zasnivanje obitelji jer nemaju gdje živjeti: Evo kako će to riješiti oporbenjaci ako dođu na vlast

 Nezaposlena Fatima strahuje da će sa djecom završiti na ulici. Njezina obitelj preživljava od 1800 kuna dječjeg doplatka i alimentacije. Njezina obitelj i ona žrtve su obiteljskoga nasilja, zbog čega se i razvela. 

Prije 3 godine Fatimi je gradski stan prepustila prijateljica koja se stambeno zbrinula. Međutim, Fatima o tada nije podnjela zahtjev za dodjelom toga stana u najam, doznajemo u Odsjeku za stambeno gospodarstvo grada Osijeka.

Lista 'čekanja' za gradske stanove duža je nekoliko puta od raspoloživih stanova. U ovom trenutku 350 siromašnih osječkih obitelji sanja krov nad glavom. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene