Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Mladić koji se otrovao lužinom u kafiću pušten iz bolnice, njegova obitelj kaže: "Nitko nas nije zvao"

Gazirano piće - 2
Gazirano piće - 2 Foto: Dnevnik Nove TV
Istraga slučaja u kojem je mladiću ozlijeđen jednjak nakon što je u kafiću popio mineralnu vodu i dalje traje.

Nakon što je proveo deset dana na liječenju u riječkom KBC-u, 19-godišnji mladić, koji je ozlijeđen nakon što je 4. studenog popio neku vrstu lužine iz bočice mineralne vode u riječkom kafiću, pušten je na kućnu njegu. Oporavak će nastaviti u svom domu. 

"Ne želimo davati nikakve izjave dok traje istraga. Trenutno nemamo nikakvih saznanja u kojoj je ona fazi, niti nas je itko od nadležnih kontaktirao ovih dana, ali očekujemo da hoće kad se sve okonča i budu imali rezultate", kratko je rekao član obitelji nesretnog mladića za 24sata.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tragedija kod susjeda Petomjesečna beba umrla od gladi, imala je samo tri kilograma

Pročitajte i ovo Presuda nepravomoćno Presuda nakon 11 godina: Bivši policajci osuđeni jer su kriminalcima otkrivali informacije iz tajnih istraga

Policijska istraga je i dalje u tijeku

Slučaj sličan ovome dogodio se i u svibnju ove godine kada je Puljanin opekao jednjak, nakon što je otpio gutljaj lužine iz bočice mineralne vode. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Visoka cijena Nastavnici na nogama! Ako prođe novi zakon, plaćat će kazne zbog ocjena: "Daj pet postat će svakodnevnica"

Gosti kafića u Rijeci sumnjaju da će javnost saznati kako je lužina dospjela u bočicu. 

Pročitajte i ovo Zoran R. motivi nisu poznati Strašan zločin u susjedstvu: Zoran je prvo ljubavnici (44) pucao u glavu, a onda je ubio suprugu

"Teško će se tu išta otkriti ako krivnja ne leži u tvornici za čišćenje i punjenje boca, budući da je, ako je to istina, dečko dobio hermetički zatvorenu bocu. Malo je vjerojatno da se na dva mjesta u istom gradu nađu dvoje djelatnika koji su zabunom poslužili neko sredstvo za čišćenje koje se zabunom moglo naći na stolu. Više je vjerojatno da se radi o tvorničkoj pogrešci, ali tko će ga znati", kaže stariji bračni par.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene