Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatska okovana ledom

U gradovima jutros i 20 stupnjeva ispod nule!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otočac se jutros probudio na minus 20 stupnjeva. U Zagrebu čak - 15! Debeli minusi mjere se i diljem zemlje.

Jutros u šest sati u Otočcu je izmjerena najniža temperatura u zemlji, čak minus 20 stupnjeva. Tek stupanj više, minus 19, izmjereno je u sedam sati u Slavonskom Brodu i Slatini. U glavnom gradu, u isto je vrijeme bilo minus 15 stupnjeva. Najviša temperatura, tek tri stupnja iznad nule, izmjerena je u Makarskoj i na Malom Lošinju.

Pročitajte i ovo Jugo; ilustracija Ludo vrijeme Za splitsko područje u ponedjeljak će biti upaljen narančasti meteoalarm: Na istoku Hrvatske zabilježene rekordne temperature, a u Dalmaciji jugo Slika nije dostupna Za ovo doba godine RUŠE SE TEMERATURNI REKORDI U HRVATSKOJ

>> VIDEO Evo kako izgleda vožnja po snijegu i ledu na zimskim, a kako na ljetnim gumama

U većini krajeva tijekom dana trebalo bi biti barem djelomice sunčano. Na Jadranu od sjevera bit će postupno naoblačenje i mjestimice uz malo kiše, većinom prema otvorenome moru. U kopnenim predjelima ujutro i prijepodne ponegdje magla, a u unutrašnjosti Istre i u gorskoj Hrvatskoj u drugome dijelu dana može biti slabog snijega. Najviša dnevna temperatura od minus 6 do minus 1, na Jadranu između 5 i 10°C.

>> VIDEO i FOTO Puknuo vrelovod u centru Zagreba, ulice pod vodom!

Zbog niskih temperatura upozoravaju se vozači na moguću poledicu u većem dijelu zemlje, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene