Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Božić, Nova godina

'Izbori u doba kad građani nisu kod kuće'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednička kandidatkinja HNS-a Vesna Pusić izjavila je danas u Splitu kako datumi za predsjedničke izbore (27. prosinca i 10. siječnja) i nisu najbolje odabrani s obzirom da se zna kako u to vrijeme dobar dio građana zbog Božića, Nove godine i školskih praznika nije kod kuće.

‘Osim sebe kao najozbiljnije kandidate u drugom krugu vidim Ivu Josipovića i Nadana Vidoševića, a hoće li se u sve uključiti i Milan Bandić to se još ne zna, kao ni to je li on zapravo pravi HDZ-ov kandidat’, kazala je Pusić. Dodala je da novog predsjednika čeka posao pozicioniranja Hrvatske u Europskoj uniji. Pusić smatra da se Hrvatskoj otvara mogućnost postati predvodnik u regiji i u europeizaciji regije, a u tome će veliki zadatak imati novi predsjednik.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Članak 15. Statuta SDP-a SDP: Bandiću prestalo članstvo u stranci Slika nije dostupna Mitt Romney se povukao iz predsjedničke utrke

>> Bandić na Twitteru objavio kandidaturu za predsjednika?

Kampanja Vesne Pusić biti će medijska, internetska i direktna komunikacija s građanima, a namjerava u to utrošiti oko četiri milijuna kuna. Zbog razdoblja koje je pred Hrvatskom, kao i zbog prezasićenosti lopovlukom i laganjem u politici, Pusić kaže da građani trebaju izabrati nju, ali i zbog toga jer je važno da sljedeći predsjednik ili predsjednica bude osoba za koju se zna da nije korumpirana, niti je povezana s kriminalnim podzemljem, radnjama ili organizacijama. (Hina)

Datum održavanja predsjedničkih izbora:

  • Onemogućit će mi da Božić provedem kod kuće
  • Svejedno mi je
  • Ionako ne planiram izaći
  • Zbog njih neću moći na planirano putovanje
  • Na putu sam pa neću moći izaći
  • Namjerno su namješteni kad su svi na zimovanju

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene