Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Povodom predstojećih blagdana, T-HT donirao je milijun i sto tisuća kuna zdravstvenim ustanovama diljem Hrvatske.


Predsjednik Uprave T-HT-a, Ivica Mudrinić tako je danas simbolično uručio ček na 234 tisuće kuna ravnatelju KB Sestara milosrdnica Krešimiru Rotimu za nabavu opreme za hitni prijam Klinike za kirurgiju. Donacija uključuje opremu za još pet zdravstvenih ustanova, u Rijeci, Vukovaru, Šibeniku, Dubrovniku i Slavonskom Brodu.

Vezani članci Potres u Petrinji Crnogorski Crveni križ uplatio 60 tisuća eura za pomoć Hrvatskoj nakon potresa: "Trudimo se maksimalno pomoći" Potres u Petrinji Devet kamiona s 300 kubika drveta za obnovu krovišta krenulo prema Banovini: "Susjedi uvijek prvi priskaču na pomoć"

'Ova donacija koju danas primamo od T-HT-a je vrlo vrijedna i pomoći će nam u liječenju naših bolesnika u Hitnoj ambulanti', rekao je prof. Krešimir Rotim, ravnatelj KB Sestre milosrdnice. 'Imali smo nešto problema s opremom koja je dobrim dijelom zastarjela i staromodna i zato smo beskrajno zahvalni HT-u i gospodinu Mudriniću što će nam sada pomoći. To će sada zasigurno spasiti jedan broj pacijenata', rekao je dr. Mario Zovko, šef kirurgije. 'Želimo na neki način promijeniti vrijednosti ili vrednote koje žive u narodu, želimo svojim primjerom pokazati da treba darivati i pomoći i da na taj način možemo promijeniti društvo u kojem živimo', kaže Mudrinić.