Čelni čovjek SOA-e Daniel Markić komentirao je optužbe na račun Sigurnosno-obavještajne agencije koje je nakon svoje smjene iznio bivši predsjedničin savjetnik za unutarnju politiku Mate Radeljić.

Galerija


Markić nije demantirao da je došlo do susreta s Radeljićem, ali je poručio da SOA nikome ne prijeti smrću.

Vezani članci Mate Radeljić (Foto: Arhiva/Davor Javorovic/PIXSELL) Nacional: Radeljić je pripremao državni udar i prijetio Predsjednici; Radeljić: "To je fake news" Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) Jandroković: ''Medijski manipulatori i širitelji mržnje vrše strašan pritisak na Predsjednicu''

Na pitanje je li istina ono što je govorio Radeljić, Markić je odgovorio da SOA to ne čini te da ta služba nikome ne prijeti smrću.

"To je suludo", poručio je Markić te poručio kako nije kontaktirao s Radeljićem nakon te situacije. 

"Ne, ne, zašto? Meni gospodin Radeljić ne predstavlja prijetnju, a nadam se da ni mi njemu. Mislim da je on odradio jedan dio svog profesionalnog života, ali ne ulazim u to što će raditi", kazao je Markić.

Podsjetimo, bivši savjetnik predsjednice Republike Mate Radeljić obratio se priopćenjem za javnost u kojem je naveo da mu je agent SOA-e prijetio zaletavanjem automobilom u njega bude li radio protiv Predsjednice nakon što ode iz njezina Ureda.