Čelni čovjek SOA-e Daniel Markić komentirao je optužbe na račun Sigurnosno-obavještajne agencije koje je nakon svoje smjene iznio bivši predsjedničin savjetnik za unutarnju politiku Mate Radeljić.

Galerija


Markić nije demantirao da je došlo do susreta s Radeljićem, ali je poručio da SOA nikome ne prijeti smrću.

Vezani članci Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Plenković o Radeljiću: "Očekivao sam malo više čvrstine, a puno manje plakanja" Božo Petrov (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Most poziva na ostavke nakon razrješenja Radeljića: "Ovaj karneval mora prestati"

Na pitanje je li istina ono što je govorio Radeljić, Markić je odgovorio da SOA to ne čini te da ta služba nikome ne prijeti smrću.

"To je suludo", poručio je Markić te poručio kako nije kontaktirao s Radeljićem nakon te situacije. 

"Ne, ne, zašto? Meni gospodin Radeljić ne predstavlja prijetnju, a nadam se da ni mi njemu. Mislim da je on odradio jedan dio svog profesionalnog života, ali ne ulazim u to što će raditi", kazao je Markić.

Podsjetimo, bivši savjetnik predsjednice Republike Mate Radeljić obratio se priopćenjem za javnost u kojem je naveo da mu je agent SOA-e prijetio zaletavanjem automobilom u njega bude li radio protiv Predsjednice nakon što ode iz njezina Ureda.