Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz kluba osuđuju nasilje

Damir Škaro podnio ostavku na mjesto predsjednika AK Siget

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši saborski zastupnik HDZ-a Damir Škaro podnio je ostavku na dužnost predsjednika AK Siget, priopćeno je danas.

U priopćenju navode kako je njegovom ostavkom prestala svaka njegova uloga u upravljanju i poslovanju AK Siget. 

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) ISPOVIJEST U PROVJERENOM Damir Škaro proglašen krivim za silovanje Slika nije dostupna optužba za silovanje Zakazano novo ročište: Škaro se ne osjeća krivim, njegovi odvjetnici traže da se ispita žrtva

Takođe, poručuuju kako ne mogu iznositi više informacija ili komentirati konkretan slučaj i istragu koja je u tijeku. 

Priopćenje Autokluba Siget prenosimo u cijelosti:

"U ime AK Siget obavještavamo vas kako je Damir Škaro podnio ostavku na dužnost predsjednika Kluba. Time prestaje svaka njegova uloga u upravljanju i poslovanju AK Siget.

Time prestaje svaka njegova uloga u upravljanju i poslovanju AK Siget. U svom dugogodišnjem djelovanju AK Siget je posvećen zaštiti interesa svih svojih članova i zaposlenika te se uvijek vodio i bit će vođen najvišim profesionalnim standardima s ciljem pružanja kvalitetne usluge svim svojim korisnicima. Želimo istaknuti kako AK Siget jasno i nedvosmisleno osuđuje sve oblike nasilja i postupanja protiv interesa i prava bilo koje osobe te ćemo ostati angažirani u njihovu sprječavanju i sankcioniranju.

Poštujući tajnost i prava stranaka u postupku, u ovom trenutku ne možemo iznositi više informacija ili komentirati konkretan slučaj i istragu koja je u tijeku. Na navedeno nas ujedno obvezuju zakonske odredbe i naputci nadležnih institucija. Od trenutka pokretanja istrage AK Siget surađuje s nadležnim institucijama. Sve raspoložive informacije podijelit ćemo s javnošću u trenutku kada će to biti moguće", poručuju iz AK Siget.

Podsjetimo, nakon prošlotjedne ispovijesti bivše tajnice Damira Škare u emisiji Provjereno u javnosti se podigla neviđena prašina. Počelo je s hrabrom ženom koja je reporteru Ivanu Čorkalu ispričala detalje koji su uzburkali javnost, a večerašnje Provjereno donosi još dvije ispovijesti - bivše suradnice i majke čija je kći također imala slično iskustvo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene