Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pogledajte snimku

Krstičević htio otići tijekom Plenkovićeva govora, pa ga premijer zaustavio: ''Damire, ostani samo sekundu... ovo je na televiziji''

Premijer Plenković zaustavlja Damira Krstičevića (Foto: Dnevnik.hr)
Premijer Plenković zaustavlja Damira Krstičevića (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Premijer Plenković zaustavlja Damira Krstičevića (Foto: Dnevnik.hr) Premijer Plenković zaustavlja Damira Krstičevića (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Premijer Plenković zaustavlja Damira Krstičevića (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Tijekom obraćanja premijera Andreja Plenkovića koje se prenosilo uživo dvoranu je zbog drugog sastanka želio napustiti ministar obrane Damir Krstičević. No premijer ga je zaustavio.

Nakon seminara za ministre i državne tajnike u organizaciji francuske Nacionalne škole za javnu upravu uslijedila je izjava premijera Andreja Plenkovića.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći" Andrej Plenković i Ursula von der Leyen Nijemci objavili Plenković je jedan od kandidata za predsjednika Europske komisije? "Navodno je već izrazio interes"

Uvodno se obratio na francuskom jeziku, a onda govorio što nam sve predstoji tijekom predsjedanja Europskom unijom. ''U moru populizma onih koji plaše hrvatske građane da nam je članstvo u EU-u problem, na nama je da suzbijamo te političke snage'', rekao je predsjednik Vlade.

Govoreći o tome koji su hrvatski politički prioriteti imao je problem s ministrom obrane Damirom Krstičevićem, koji je htio otići iz dvorane u Banskim dvorima.

''Damire, ostani samo sekundu'', rekao mu je premijer potapšavši ga po ramenu. ''Ovo je na televiziji'', dometnuo je kako bi mu dao do znanja zašto je važno da ostane. Potom je premijer objasnio da ministar ima sastanak s Europskom obrambenom agencijom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene