Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Nevjesta je u šoku"

Lešinu divlje svinje nabili mu na kolac pred kućom: "Ovo je prijetnja i provokacija!"

Divlja svinja, ilustracija
Divlja svinja, ilustracija Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
"Ovo je područje zona ograničenja i zaraženog područja zbog izbijanja afričke svinjske kuge, no netko se usudio nabiti divlju svinju na kolac i dopustiti da psi preko noći razvlače lešinu", tvrdi Dundović.

Jedan stanovnik Ražanca kod Zadra neugodno se iznenadio prizorom koji ga je danas dočekao na njegovu imanju.

"Ovo je prijetnja i provokacija", kaže Dario Dundović, kojem je netko u noći s ponedjeljka na utorak na parceli u njegovu vlasništvu na kolac nabio mrtvu divlju svinju.

Pročitajte i ovo Divlje svinje u Slavonskom Brodu - 4 Lovci umiruju VIDEO Divlje svinje okupirale još jedan grad, stanovnici u strahu: "Čuo sam kao da nešto lupa ispred"

"Jutros me je nevjesta zvala i rekla da vidi leš divlje svinje na kolcu koji ograđuje moju parcelu u Varošu. Događaj sam prijavio policiji, ona je bila i napravila očevid", ističe Dundović za Zadarski.hr te dodaje:

"Unatoč tome što je ovo područje zona ograničenja i zaraženog područja zbog izbijanja afričke svinjske kuge, netko se usudio nabiti divlju svinju na kolac i dopustiti da psi preko noći razvlače lešinu", tvrdi Dundović ,koji je inače i potpredsjednik Lovačkog društva "Kobac" iz Ražanca.

Dodajmo kako je uz ovaj događaj u noći sa subote na nedjelju policiji stigla i dojava kako je na tom području vozač osobnog automobila na državnoj cesti DC 6007 naletio na divlju svinju i usmrtio je.

Aktualno VIDEO Divlje svinje haraju Zagrebom, građani se dosjetili rješenju Divlje svinje u zagrebačkom Borovju Divlje svinje u zagrebačkom Borovju Foto: Čitatelj Divlje svinje - 1 Divlje svinje - 1 Foto: Vijesti Nove TV u 14 Divlje svinje - 2 Divlje svinje - 2 Foto: Vijesti Nove TV u 14 Divlje svinje - 3 Divlje svinje - 3 Foto: Vijesti Nove TV u 14 +0 Kontenjeri Hrvatska VIDEO Divlje svinje haraju Zagrebom, građani se dosjetili rješenju 1/5 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene