Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dale Lapthorne nezadovoljan nalazima obdukcije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac Britt Lapthorne, Australke pronađene u moru u uvali kod Boninova, kaže da je iznenađen nalazom obdukcije koji je dobio jer u njemu nema gotovo ništa.

Nakon konferencije za novinare u Policijskoj upravi novinarima se obratio otac stradale Britt, Dale Lapthorne.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otac stradale Britt Lapthorne 'Policija štiti nekoga, dio s mojom kćeri je izrezan' Slika nije dostupna Nema novih pojedinosti Truplo Britt Lapthorne vraćeno obitelji

>> Britt stradala nesretnim slučajem? 

>> Otac Dale: Moja je kći vjerojatno ubijena

>> Slučaj Britt Lapthorne: Svi propusti dubrovačke policije

Kazao je kako je dobio nalaz obdukcije i kako je iznenađen da se, kako je rekao, takvi rezultati u jednoj razvijenoj zemlji uopće mogu dati obitelji jer da u njima nema gotovo ništa. 

'Nalazi obdukcije su djetinjasti i ne otkrivaju na koji je način Britt preminula', Australia News prenosi riječi njezina oca iz Dubrovnika.

'Nalazi bi izgledali bolje da ih je radio 12-godišnjak. Opisano je kako izgleda tijelo, ali ne i zašto tako izgleda', rekao je Dale te ponovno istaknuo kako obdukciju želi ponoviti i u Australiji.

Britt je nestala u noći 17. na 18. rujna u Dubrovniku, a njezin nestanak policiji je prijavio vlasnik apartmana u kojem je odsjela i ostavila stvari te dokumente. Njezino je tijelo pronađeno 6. listopada u uvali kod Bononiva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene