Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suradnja u regiji

Dačić: Sa svima smo dobri, jedino s Hrvatima imamo problema

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade Srbije Ivica Dačić je izjavio da su jedini problem, kada je u pitanju regionalna suradnja, odnosi s Hrvatskom.

Dačić je novinarima rekao da će se i u narednom razdoblju nastojati pronaći konstruktivni pristupi rješavanju problema s Hrvatskom, bez obzira na različite stavove koje dvije države imaju, piše B92.

>> Beograd prilagodio platformu za Kosovo

'Odnosi moraju postojati. Treba poraditi na, ne bih rekao normalizaciji, već na sprječavanju da taj, kako sam ga figurativno nazvao, led koji postoji, ne postane toliko debeo da se ne uspije otopiti', rekao je Dačić. Dodao je i da već postoji inicijativa da se susretne s premijerom Milanovićem.

Dačić je podsjetio da je posjetio Bosnu i Hercegovinu te da je predsjednik Srbije Tomislav Nikolić posjetio Makedoniju i Mađarsku. 'Srbiju je posjetilo puno svjetskih lidera, među kojima je i predsjednik rumunjske vlade. Srbija nikada nije imala bolju regionalnu suradnju, ponovio je Dačić.

Pročitajte i ovo Lutke Aleksnadra Vučića i Vladimira Putina na karnevalu u Kaštel Starom Poslana prosvjedna nota Srpska vlast uzrujana zbog prizora iz Kaštela: "Da smo mi to napravili, cijela Europa bi nam sjela na kičmu" Slika nije dostupna OŠTRE RIJEČI SRPSKI DRŽAVNI VRH O HRVATSKOJ BLOKADI "U Hrvatskoj se nadmeću tko će više naštetiti Srbiji ili je uvrijediti"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene