Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poslije šestodnevnog prekida

Croatia Airlines: Od sutra svi letovi po planu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Croatia airlines od sutra leti na svim planiranim letovima u domaćem i međunarodnom prometu. Moguća su mala kašnjenja.

Croatia Airlines, član udruge Star Alliance, priopćila je danas da od sutra, četvrtka, 22. travnja njezini zrakoplovi počinju letjeti na svim planiranim letovima u domaćem i međunarodnom prometu. Normalizacija cjelokupnoga reda letenja omogućena je otvaranjem najvećega dijela europskoga zračnog prostora te cijeloga hrvatskoga zračnog prostora.

Pročitajte i ovo Ilustracija dvije velike zračne luke Zbog oluje: U Europi otkazano više od 200 letova Slika nije dostupna Croatia Airlines: Ne odgađamo letove za Veliku Britaniju

Putnici se upozoravaju i mole za razumijevanje zbog mogućih kašnjenja u polasku i dolasku, koja će biti uzrokovana koordiniranim akcijama u sustavu civilnoga zračnog prometa (kontrole letenja, zračne luke i avioprijevoznici) oko ponovnog uspostavljanja redovitoga zračnog prometa nad Europom. Danas se nastavlja djelomična normalizacija planiranog reda letenja Croatia Airlinesa. Poslije šestodnevnog prekida zrakoplovi opet lete u Frankfurt, Muenchen, Amsterdam i Zuerich, a poslijepodne i u London.

>> Europsko nebo opet ispunjeno avionima

Najaktualniji podaci o promjenama u redu letenja i dalje se mogu saznati na internetskim stranicama www.croatiaairlines.com, kao i u Kontakt centru Croatia Airlinesa na telefon (01) - 66 76 555, stoji u priopćenju Službe za odnos s javnošću CA. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene