Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Crnoj Gori

Lančani sudar vozila u pratnji predsjednika Josipovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozila crnogorskog državnog protokola, koja su tijekom službenog posjeta susjednoj državi u pratnji hrvatskog predsjednika Ive Josipovića, sudarila su se u jednom tunelu pored Kotora. Nije bilo ozlijeđenih.

Tri osobna vozila crnogorskog državnog protokola, koja su u pratnji hrvatskog predsjednika Ive Josipovića tijekom njegova službenog posjeta susjednoj državi, sudarila su se danas u tunelu Vrmac kod Kotora.

Pročitajte i ovo U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila Ilustracija kod Sv. Roka Dvije osobe poginule u teškoj nesreći, autocesta zatvorena: "Posvuda su razbacani dijelovi automobila"

>> Josipović: Između Hrvatske i Crne Gore nema 'vrućih političkih pitanja'

Kako pišu crnogorske Vijesti, nesreća se dogodila kada se prvi automobil naglo zaustavio, nakon čega je došlo do lančanog sudara. Na mercedesima je nastala manja materijalna šteta, a ozlijeđenih nije bilo.

U automobilima su bili samo vozači, dok je predsjednik Josipović u trenutku sudara bio gost na ručku koji je za njega u primorskom mjestu Perastu priredio crnogorski kolega Filip Vujanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene