Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavku podnio i Rossanda

Pljušte ostavke u Uljaniku: Otišao član Uprave Denis Rabar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Član Uprave Uljanika Denis Rabar u srijedu je podnio ostavku, izvijestili su iz Uljanika.

Novoosnovani nadzorni odbor Uljanika ima pune ruke posla. Od ranog jutra pokušava oformiti novu Upravu, s obzirom na to da Gianni Rossanda od danas više nije predsjednik Uprave. Osim Rossande, neopozivu ostavku dao je i direktor Uljanika Denis Rabar. Odbor razgovara s potencijalnim kandidatima, a očekuje se da Uprava bude oformljena do kraja dana.

Pročitajte i ovo Suđenje za aferu Uljanik - 4 119 milijuna eura Počelo suđenje u slučaju Uljanik: Optuženi se izjasnili o krivnji, ne pristaju na naknadu štete Uljanik Stara uprava Državno odvjetništvo otvorilo istragu u Uljaniku: Milijunski bonusi i golema šteta

''Čekamo novi sastanak s novom upravom i nadzornim odborom. Čekamo novi model restrukturiranja. Uprava odnosno nadzorni odbor nas je obavijestila da će u sljedećih deset dana novi model restrukturiranja doći na analizu ministarstvu dinancija i ministarstvu gopsodarstva'', rekoa je darko Horvat, ministar gospodarstva.

Uprava Uljanika u srijedu je izvijestila putem Zagrebačke burze da je račun grupe ponovno blokiran, dok se u tom brodogradilištu nastavlja štrajk.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene