Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ORUŽJE SVUDA OKO NAS

Tko to bombe baca u otpad? Malo je nedostajalo da sve ne završi tragično

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dok je razvrstavao otpad, djelatnik tvrtke je naišao na ručnu bombu M57 koju je službenik za protueksplozijsku zaštitu na siguran način uništio.

U Donjem Miholjcu je 30-godišnji djelatnik tvrtke prilikom razvrstavanja otpada pronašao ručnu bombu M57.

Na mjesto događaja je odmah u petak izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je na siguran način uništio pronađenu ručnu minu.

Iz policije podsjećaju građane da akcija "Manje oružja, manje tragedija - Izbacimo uljeza" još traje i pozivaju građane, koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji.

"Molimo Vas da takva sredstva ne donosite u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja. O namjeri predaje obavijeste nas na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji.

Pročitajte i ovo U Dravi pronađena bomba Iz 2. svjetskog rata U Dravi kod Osijeka pronađena avionska bomba teška 150 kg: Policija izašla na teren

Poslat ćemo stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način", stoji na stranicama Pu osječko-baranjske.

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene