Obavijesti Video Pretražite Navigacija
vlada zamrznula cijene

VELIKA GALERIJA Pogledajte kad smo gorivo zadnji put plaćali oko 7,5 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekad se gorivo moglo kupovati za oko sedam i pol kuna po litri, a danas ćete za istu kvalitetu izdvojiti više od 11 kuna. U velikog galeriji možete pogledati kako su se kretale cijene goriva u Hrvatskoj od 2006. do 2022. godine.

Vlada je ponovno zamrznula cijene goriva, točnije cijenu eurosupera 95 na 11,37 kuna i cijenu eurodizela na 11,29 kuna. No, premijer je otkrio da cijene premium goriva neće fiksirati zato što 

Pročitajte i ovo Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako" Ekološki incident u Velikoj Gorici - 1 prekršajne prijave Ekološki incident! Gorivo izlijevali u sustav odvodnje, ali uvjeravaju da zagađenja nije bilo: "Osjetili smo miris"

"Onaj tko ima novca i želi si priuštiti najkvalitetnije gorivo, taj može to i nabaviti", komentirao je premijer Andrej Plenković prije nekoliko dana.

Cijena autoplina također nije određena uredbom Vlade, ali je zato određena cijena plavog dizela koji se koristi u poljoprivredi i ribarstvu - na 6,50 kuna.

Pročitajte i ovo Benzinska pumpa skuplji i autoplin Nove cijene goriva: Zamrznuta cijena osnovnog benzina i dizela, premium znatno skuplji

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UREDBA O NAFTNIM DERIVATIMA Sada je i službeno: Idućih mjesec dana ovo će biti nove cijene najvažnijih goriva u Hrvatskoj

U velikog fotogaleriji možete pogledati kako su se kretale cijene goriva od 2006. godine pa sve do danas. Najniža cijena bila je 4. studenog 2008. godine kada je litra eurosupera 95 iznosila 7,58 kuna, sok je dizel bio na 7,61 kuna.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene