Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udar na budžet

Novo poskupljenje cigareta: Nekima cijena raste za čak 30 posto

Poskupljenje cigareta, ilustracija
Poskupljenje cigareta, ilustracija Foto: Getty Images
Novo poskupljenje cigareta na hrvatskom tržištu, četvrto u proteklih mjesec dana.

Nove cijene cigareta na hrvatskom tržištu su zabilježene, a to je već četvrto poskupljenje u proteklih mjesec dana.

Nakon Tvornice duhana Rovinj, Philip Morris Zagreb i JT International Zagreb, TDR i tvrtka Veletabak su najavili novo poskupljenje, prenosi Danica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potvrdio MVEP Tragične posljedice brutalnog napada: Preminuo Hrvat koji je pretučen u Dublinu

TDR i Veletabak su prijavili povećanje maloprodajnih cijena za određene marke cigareta, koje će stupiti na snagu od nedjelje, 7. travnja.

Cigarete Lucky Strike Blue kompanije TDR su poskupjele za čak 30 posto, pa nova cijena kutije iznosi 4,50 eura (dosadašnja cijena bila je 3,45 eura).

Pročitajte i ovo Napadač iz Kaštel Štafilića - 1 HGSS-ovac se oporvalja Napadaču iz Kaštela određen istražni zatvor: U njegovoj kući pronađen arsenal ručnih bombi

Veletabak je objavio sljedeće nove cijene: klasične vrste Davidoffa će od nedjelje koštati 4,90 eura, dok će Davidoff Reach Blue i Evolve biti 4,20 eura, a kutija West cigareta će biti 4 eura. Gauloises Blondes Red će stajati 4,70 eura.

Sve cigarete koje distribuira Veletabak su poskupjele za 10 eurocenti, što je isti iznos kao i ranija poskupljenja koja su objavili TDR, Philip Morris i JT International proteklih tjedana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene