Obavijesti Video Pretražite Navigacija
obitelji Prižmić iz Hrvatske

Ovo će pamtiti cijeli život! Krenuli na WC pa završili s papom Franjom u papamobilu

Aktualno Galerija Vožnja s papom Franjom - 1 Vožnja s papom Franjom - 1 Foto: DNEVNIK.hr Vožnja s papom Franjom - 6 Vožnja s papom Franjom - 6 Foto: DNEVNIK.hr Vožnja s papom Franjom - 5 Vožnja s papom Franjom - 5 Foto: DNEVNIK.hr Vožnja s papom Franjom - 2 Vožnja s papom Franjom - 2 Foto: DNEVNIK.hr +1 Vožnja s papom Franjom - 3 Galerija 1/6 >>
Krenuli na WC, a završili s papom Franjom u automobilu. Iako zvuči nevjerojatno, upravo to dogodilo se obitelji Prižmić iz Hrvatske.

Naizgled obična opća audijencija Svetog Oca za obitelj Prižmić bila je sve samo ne obična. "Mi smo bili... ja sam bila izvan sebe", rekla je Domina Prižmić. A kako i ne bi bili kada je njihovo četvero najmlađe djece potpuno slučajno završilo vozeći se s papom Franjom u papamobilu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvješće UN-a Poraz čovječanstva: Globalna glad danas je veća nego 2015. godine

"Došli smo ujutro dosta rano da zauzmemo što bolja mjesta i onda, naravno, netko treba u WC i ja sam otišla sa četivero najmlađih u WC i pri povratku iz WC-a pokazuje jedan policajac prema meni", dodala je.

Malo straha je bilo, ali...

"Govori on hoće, odnosno, ne hoće li, nego 'ići će djeca s papom se voziti u auto'. Super, može, tko bi to odbio. Kad je krenula povorka s automobilom, oni su bili s papom u autu. Išli smo u WC i završili s papom u autu", ispričala je Domina. 

On ih je blagoslovio, a voziti se uz njega, i to pred tisućama vjernika, i nije mačji kašalj. "Pitali su hoće li mala plakati, ona je bila malo prestrašena dok smo sve to dogovarali jer je čula da će ona ići u auto pa govori: 'A hoće li me vratiti?'" istaknula je Domina. 

Zato su tu bila starija braća i sestra za koju straha nije bilo.

Pročitajte i ovo Prosvjedi protiv klimatskih promjena - 2 Francuska, njemačka, švedska... Diljem Europe prosvjedi zbog klimatskih promjena, ponovo privedena Greta Tunberg

Na pitanje reporterke Dnevnika Nove TV Sare Tomašković je li se bojala, Magdalena je odgovorila: "Ne, bilo mi je kao da idem nekome."

Iako je papa Franjo susretljiv, uvijek spreman na fotografiju, pozdrav i osmijeh, ovakvo iskustvo s njim i nije uobičajeno. Stoga će cijela deveteročlana obitelj ovaj susret pamtiti cijeli život.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene