Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milanović poručio

'Sukob s Komadinom je provokacija s naslovnica'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović boravi danas u cjelodnevnom posjetu Međimurskoj županiji gdje je nakon sastanka sa županom Ivicom Perhočem krenuo u obilazak općina u kojima je SDP osvojio vlast na lokalnim izborima.

Milanović je rekao kako je jedan od dva razloga današnjeg posjeta Međimurju vidjeti kako je prošlo prvih sto dana vlasti u tim općinama te upoznavanje s problemima koji postoje u Županiji i jedinicama lokalne samouprave. 'Moramo vidjeti koji su to problemi koji muče jedinice lokalne samouprave jer ćemo to sutra mijenjati. Županije više ne mogu funkcionirati da se čeka milostinja iz Zagreba ili da se ministri natežu za rukav. Sredine moraju imati prostor za daljnji razvoj', kazao je. Kao drugi razlog dolaska Milanović je naveo razgovor s ljudima i lobiranje za SDP-ovog predsjedničkog kandidata Ivu Josipovića.

Pročitajte i ovo Nema poplave - 1 Ne boje se vode Dok se drugi muče, na sjeveru Hrvatske nema poplava: Evo kako su oni riješili nekad velik problem Zoran Milanović Slučaj APN Milanović: ''I dalje vraćam kredit. Država je Banožiću omogućila sve u životu''

'U Međimurju očekujemo veliku podršku za Josipovića jer znamo da je naš kandidat bolji od ostalih', kaže Milanović. Na novinarski upit šteti li odgoda unutarstranačkih izbora stranci, Milanović je odgovorio da je stav Predsjedništva SDP-a da su u ovom trenutku predsjednički izbori puno važniji te da sve treba biti podređeno pobjedi Josipovića na izborima. Nije želio komentirati napise u dnevnim novinama da se toj odluci protivio potpredsjednik stranke i župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina, a novinarima je poručio neka ne nasjedaju provokacijama na naslovnicama. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene