Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ceste mjestimice mokre i skliske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ceste su mjestimice mokre i skliske od kiše u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i Dalmaciji, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Zatvorena je dionica autoceste A2 Zagreb-Macelj, između čvorova Krapina i Đurmanec, u smjeru graničnog prijelaza Macelj. Do 21. travnja obilazak je državnom cestom D1.

Pročitajte i ovo Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like Očekuje se i sutra Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like: Pogledajte koliko ga ima Ilustracija Oprez! Upaljen žuti meteoalarm za velik dio Hrvatske: Mogući su odroni

Zatvoren je izlaz na čvoru Sveti Rok iz smjera Zagreba na autocesti A1, a obilazak za smjer Gračac i Sveti Rok je preko čvora Gornja Ploča.

Na Jadranskoj magistrali (D8), zbog izgradnje čvora Čeveljuša kraj Ploča i obnove mosta preko Neretve kraj Rogotina, zatvorena je dionica Ploče-Opuzen. Obilazak je: Ploče-Mali Prolog-Metković-Opuzen.

Za sav je promet zbog radova zatvorena državna cesta (D309) Samobor-Sveta Nedelja. Obilazak je autocestom A3, Bregana-Lipovac, između čvorova Bobovica i Sveta Nedelja ili spojnom cestom preko Strmca.

Zatvorena je dionica državne ceste D64 Gračišće-Pićan. Obilazak je Most Pićan-Žminj-Pazin.

Pojačan je ulaz teretnih vozila na graničnim prijelazima Macelj i Bregana. Granični prijelaz Gunja-Brčko zatvoren je za teretna vozila teža od devet tona.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene