Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kroz centar prošlo 1500 pasa

Centar Silver slavi 15. rođendan: "Veliko hvala našoj Tatjani Krajač, ostavila je veliki trag"

Silver - Centar za rehabilitaciju djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom pomoću pasa pomagača - danas slavi 15. rođendan. U centru je bila i reporterka Dnevnika Nove TV Sara Duvnjak.

"Slavlje itekako dobro protječe, kad gledam oko sebe ove divne pse i štence koje tek čeka velika dresura, rekla bih da ih zaista ima puno. Centar slavi 15 godina, u utorak je organizirano druženje korisnika, volontera pasa terapeuta i svih onih koji su u ovih 15 godina pomogli da ovaj centar raste i da bude ovo što je danas", izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Sara Duvnjak.

  Pročitajte i ovo Hakerski napad Nepoznati zahtjevi hakera Hrvatske vode još su hakirane, u istragu se uključila i SOA

"Kroz centar Silver prošlo je 1500 pasa, od toga smo dodijelili oko 800 pasa korisnicima. Imali smo 5000 korisnika, to su zaista velike brojke. Ovim putem se zahvaljujemo Novoj TV što nas prati sve ove godine i što ima empatiju naspram naše tematike jer bez senzibilizacije javnosti i upoznavanja s potrebama u centru ne bismo nikako mogli napraviti ovo što danas imamo, a to je jedan veliki centar koji radi s korisnicima, pomaže djeci s teškoćama u razvoju, osobama s invaliditetom", rekao je Marijan Alfonso Sesar, ravnatelj centra. 

  Pročitajte i ovo Istospolni par promjene u Crkvi Papa Franjo konzervativnim kardinalima odgovorio o blagoslovu istospolnih parova

"Isto tako veliko hvala našoj preminuloj Tatjani Krajač koja je bila naša volonterka i koja je ostavila veliki trag u radu centra i u njezinu je se čast svake godine sjetimo i dodjeljujemo nagradu za najuspješnijeg socijalizatora", istaknuo je. 

Više pogledajte u videoprilogu. 

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene