Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predstavili novi hangar

CA 2014. ostvarila dobit veću od 7 milijuna kuna: 'Mi svoje mjesto pod suncem imamo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Croatia Airlinesa su najavili da će i bez strateškog partnera sljedeće godine sami povećati flotu koja sada broji 12 zrakoplova.

Croatia Airlines prošle je godine ostvarila dobit veću od 7 milijuna kuna, što je druga godina zaredom u plusu. Za tjedan dana trebao bi se potpisati ugovor s fondom Svjetske banke koji će tražiti strateškog partnera za kompaniju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odobren plan restrukturiranja Croatia Airlines će morati smanjiti flotu i broj letova Slika nije dostupna 'Ovo nije samo naša borba' Štrajk stjuardesa i pilota se nastavlja i sutra: Pozvali 200 tvrtki da im se pridruže!

Predstavili su novi hangar za servisiranje zrakoplova vrijedan oko 15 milijuna kuna te najavili nove letove za turističku sezonu. Najavili su da će i bez strateškog partnera sljedeće godine sami povećati flotu koja sada broji 12 zrakoplova.

'Ministre, avioni CA su u katastrofalnom stanju! Kiša je ulazila u avion!'

'Mi svoje mjesto pod suncem imamo, nastojimo ga proširit, nastojimo ga učvrstiti, učinit boljim i konknurentnijim i atraktivnijim i u tom smislu strateški partner je apsolutno dobrodošao u smislu dokapitalizacije.Dali će to bit nekakva novčarska insitucija gdje će bit samo financijski interes ili neka aviokompanija koja će vidjeti neki strateški interes u smislu kompatibilnosti naše flote u njihovoj to će pokazat nadam se skoro vrijeme', rekao je Krešimir Kučko, predsjednik Uprave CA.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene