Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pismo ogorčenog oca:

'Ministre, avioni CA su u katastrofalnom stanju! Kiša je ulazila u avion!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Smatram da je ovo što se dogodilo katastrofa. Nije ni čudo da CA nitko nije htio kupiti – nije nitko lud'...stoji u dijelu pisma koji je ministru prometa iposlao ogorčeni otac. Pročitajte kako je izgledao let njegovog sina za Frankfurt...

Kakva su vaša iskustva s letovima Croatia Airlinesa?  Pišite nam na moj.report@novatv.hr uz naznaku 'Croatia Airlines'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ostatak posade u samoizolaciji Oglasili se iz Croatia Airlinesa, zaraženo dvoje pilota s leta iz Frankfurta: "Njihova zaraženost ne može se povezivati s putnicima" Slika nije dostupna misterij kobnog leta CA Na letu iz Frankfurta bio je 41 putnik više nego što su objavili: Zaražen i član posade?

Jedan otac poslao nam je dramatično pismo koje je adresirao na ministra prometa, Sinišu Hajdaša Dončića. U njemu je opisao kako se njegov sin suočio s brojnim problemima tijekom leta sa zrakoplovom Croatia Airlinesa. Umjesto 14, njegov je sin do konačnog odredišta putovao 36 sati što ga je ponukalo da resornom ministru, ali i javnosti ukaže na 'katastrofalno stanje' zrakoplova u vlasništvu CA. Njegovo pismo prenosimo u cijelosti:

"Poštovani gospodine Ministre

Ovim putem Vam želim skrenuti pozornost na katastrofalno stanje aviona CA. 

12.02.2014. let OU 410 za Frankfurt u 6.55 sati odgađan je dva puta.

Prvi put putnici su ukrcani u avion i nakon nekog vremena zamoljeni da napuste avion zbog kvara. Nakon nekog vremena ponovno su ukrcani u drugi avion, avion je krenuo prema pisti, postavio se za polijetanje, počeo je rulati i na protestiranje putnika zaustavio se. Kako je vani padala obilna kiša, ista je u jednom manjem slapu ulazila u avion. (Zar je moguće takav avion pustiti bez kontrole da poleti? ). Nakon upozorenja putnika, stjuardesa je zaustavila pilota da poleti. Strašno!!!! Zar se tako brinemo oko sigurnosti putnika.

Jedan od putnika je bio moj sin koji je u Frankfurtu trebao presjedati za Taipei. Ne moram naglasiti da je zakasnio na taj let. Ovo Vam pišem 13.02.2014. u 18 sati. Moj sin je tek prije pola sata došao na krajnje odredište - Kaohsiung. Na putu je proveo, umjesto 14 sat 36 sati. Nadalje, da brigu oko njega u Frankfurtu nije preuzela kompanija Lufthansa, na naše inzistiranje u Zagrebu, bio bi gladan i žedan – ne svojom krivicom.

Smatram da je ovo što se dogodilo katastrofa. Nije ni čudo da CA nitko nije htio kupiti – nije nitko lud.

Naravno od CA ni riječi isprike za nastale propuste. Zar se tako ponaša kompanija koja traži svoje mjesto na europskom nebu.

S poštovanjem

Vladimir Matejka", stoji u pismu.

ANALIZA POTVRDILA: Među najsigurnijim svjetskim aviokompanijama je i Croatia Airlines

Zanimljivo, prema posljednjem istraživanju upravo je CA jedan od najsigurnijih avioprijevoznika u svijetu. U analizi, koja je uključivala 448 avioprijevoznika diljem svijeta, portal AirlineRatings.com ocijenio je sigurnost letenja u Croatia Airlinesu najvišom ocjenom (sedam zvjezdica) i uvrstio kompaniju u najviši sigurnosni razred u civilnom zračnom prometu.

Iskustva čitatelja koji su nam pisali na moj.report@novatv.hr

- 'U zadnje 3,5 godine zbog posla sam letio više od 150 puta. Najčešće letim iz aerodroma Ljubljana, Trst, Zagreb ili Venecija zavisno od kombinacija ponuđenih letova i odredišta. Iz Zagreba većinu puta sa CA i nikad nisam imao primjedbe, niti nisam vidio razliku između CA i ostalih europskih kompanija kao što su Lufthansa, Adria, Alitalia, Austrian Airlines i druge sa kojima sam letio', napisao nam je Marin.

- 'Nažalost svi ste naivčine, Vlada želi da se ovakve stvari vuku po medijima da bi kao imali razloga za prodaju CroatiaAirlinesa. Naša kompanija je nedavno proglašena među sigurnijim kompanijama, A ja osobno sam imao let nedavno i imam sve pohvale za CA. Ovo je podvala ove vlade koja želi pošto poto prodat CA, a s ovakvim vijestima joj ruše vrijednost CA', piše jedan od čitatelja u komentarima.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene