Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nastavak prepirke

Butković opet odgovorio Milanoviću: "Znaš li Zorane što je tzv. stezulja? To je jedna bijela košuljica koja bi ti baš lijepo pristajala"

Oleg Butković
Oleg Butković Foto: Damir Krajac/Cropix
Oleg Butković u srijedu je još jednom na društvenim mrežama odgovorio predsjedniku Zoranu Milanoviću.

"Dečko, ti si ukrao, iznuđivao. Za to se ide u zatvor. I ići će se", poručio je iz Varaždina Zoran Milanović Olegu Butkoviću.

Butković mu je na to odgovorio statusom na Facebooku, gdje je već i ujutro pisao Milanoviću.

"Zorane, čujem da si mi danas opet prijetio iz Varaždina i još jednom poručio da kupim 'prugasto odelo'. Kad si to isto rekao jučer u Splitu nisam ti htio odgovoriti istom mjerom, ali sada hoću.

Znaš li Zorane što je tzv. stezulja? To je jedna bijela košuljica koja bi ti baš lijepo pristajala.

Pročitajte i ovo Ministar Božinović pozvao je Bojana Ivoševića da da ostavku Policajac u sačekuši? Božinović pozvao Puljkova zamjenika na radikalan potez: "Uvijek kad im nešto propadne za to prozivaju splitsku policiju..."

P.S. Drago mi je čuti da ustaješ u 6 i da si imao potrebu to objaviti javnosti. A još mi je draže čuti od tebe da pratiš moje jutarnje objave i u njima tražiš gramatičke pogreške. Za razliku od tebe, ja pratim tvoje laži i ustrajno ih razotkrivam. Jesi li se čuo danas možda sa Zlatkom Komadinom? Zna li se što o lukobranu?", napisao je Butković uz fotografiju košulje za sputavanje osobe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene