Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prepucavanje se nastavlja

Butković Milanoviću: "Zorane, pustio sam ti goluba i još čekam''

Zoran Milanović, Oleg Butković
Zoran Milanović, Oleg Butković Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix
Nastavlja se Facebook svađa između ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića i predsjednika Zorana Milanovića.

Nakon što je jutros predsjedniku Zoranu Milanoviću zaželio dobro jutro i napomenuo da na odgovore čeka osam dana, sada ga ja ministra mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković prozvao da laže.

"Zorane, opet lažeš narod. Kažeš da si izašao iz zone komfora, a svi znamo da nisi. Da si imao petlju izaći iz zone komfora, dao bi ostavku i ušao kao frajer u izbore. Ovako si se pokazao kao proračunati Cinober koji bi samo meni htio uzeti Milovu, zajedno sa svojim rođakom. Ne postoji veći komfor od sjedenja na dvije stolice, a upravo to ti radiš. 

Pročitajte i ovo Predsjednik RH Zoran Milanović na Kleku je dao izjavu Bocnuo i opoziciju Milanović s Kleka poručio: ''Plenković je gotov, ide u Bruxelles naplaćivati WC"

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Intervju uoči izbora Plenković otkrio koje uhićenje je promijenilo Milanovićevo ponašanje, priznao i veliku grešku: "Ona nije trebala biti u Vladi"

 

 

P.S. Pustio sam ti goluba i još čekam odgovore na pitanja", napisao je ministar.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene