Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevrijeme na Jadranu

Bura čupala stabla i lomila grane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Orkanska bura koja je jutros puhala na Jadranu prouzročila je brojne materijalne štete. Tako su u Puli, uslijed jakih naleta vjetra, sa zgrada padali dijelovi starih fasada. Bura je čupala stabla i lomila grane.

Državni hidrometerološki zavod prognozira i za nadolazeće dane umjereno do pretežno oblačno, vjetrovito i hladno vrijeme.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zadobila teške ozljede Užas u Puli: Parkirano vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice Opća bolnica Pula Istraga u tijeku Novi detalji tragedije u Istri: Roditelji preminule djevojčice i dva dana ranije bili su u bolnici

Zbog olujnog vjetra, dionica autoceste A 1 između čvorova Maslenica i Sv. Rok te Jadranska magistrala (D 8) od Senja do Svete Marije Magdalene i dalje su zatvorene za sav promet.

Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i Delnica, zabranjen je promet teretnim vozilima iznad 3.5 tone, vozilima s natkrivenim teretnim prostorom, autobusima, motociklima i vozilima s kamp prikolicama.

Paški most i dionica Jadranske magistrale od Bakra do Senja zatvoreni su za I. i II. skupinu vozila (autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama i vozilâ s natkrivenim teretnim prostorom).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene