Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Vatrogasci se cijelu noć borili s vatrenom stihijom: Izgorio cijeli pogon u poznatoj tvornici papira u Goli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tvornicu Eko papir iz mjesta Gola u noći s nedjelje na ponedjeljak zahvatio je požar i nastala je velika šteta unatoč brzoj intervenciji vatrogasaca kojima je trebalo nekoliko sati da vatru stave pod kontrolu i ugase.

 

Pročitajte i ovo Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 1 Vatra u Brckovljanima FOTO Požar kod Dugog Sela stavljen pod kontrolu: Širio se nesnosan smrad, vatrogasci pozvali pomoć kolega Požar u Horvaćanskoj - 3 Intervencija u tijeku FOTO Gorio stan u Zagrebu: Pozvana hitna pomoć, jedna osoba se nagutala dima

Da se radi o velikoj šteti, potvrdio je načelnik Općine Gola Stjepan Milinković, bivši saborski zastupnik.

 

"Uništena je žila kucavica općine Gola i ovo je pretežak dan za sve nas. Nemjerljivu vrijednost progutala je vatra", rekao je Milinković.

Istaknuo je da je tvornica Eko papir glavni pokretač života u prekodravlju. Zbog tvornice koja je izvrsno poslovala nije bilo iseljavanja i mnoge su se obitelji vratile u općinu Gola i radile u pogonima Eko papira.

"Ne znam što bih vam još rekao. Znate i sami da sam u mnogim slučajevima rječit, ali danas riječi jednostavno ne izlaze iz usta. Šokiran sam", dodao je.

Kako neslužbeno doznajemo, u Eko papiru zaposleno je stotinjak radnika, a većina njihovih proizvoda, poput papirnatih vrećica, bila je za inozemno tržište.

Velik dio tvornice potpuno je izgorio, ali neki njeni dijelovi ostali su netaknuti.

Što je uzrok požaru, znat će se nakon očevida. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene