Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nepoznata osoba otvorila je lažni profil osječkog gradonačelnika Krešimira Bubala na Facebooku.


Lažni Krešimir Bubalo vrlo je aktivan na ovoj društvenoj mreži, ima više od 440 prijatelja, učlanjuje se u grupe, 'lajka' i postavlja svoje fotografije. Na lažnom profilu mogu se pronaći i osobni podaci poput datuma rođenja i bračni status.

Vezani članci Slika nije dostupna Varaždin: 20-godišnjakinja na Facebooku otvorila profil s tuđim podacima Slika nije dostupna Ravnateljica pod lažnim imenom na Facebooku špijunirala učenike pa morala dati otkaz!

>> Građani podijeljeni oko Vladina 'istupa' na Facebooku

Posumnjalo se da je profil lažan jer je gradonačelnik nekoliko puta istaknuo kako ne koristi Facebook, a da je to doista tako potvrdili su i u njegovom uredu, javlja osijek-online.com.

Bubalo podnio prekršajnu prijavu

Gradonačelnik Osijeka zbog toga je policiji podnio prekršajnu prijavu. Prijavu je podnio, kaže, jer mu se ne sviđa ideja da se itko predstavlja u njegovo ime. Pozdravlja, pak, svakoga tko ima vremena biti na 'fejsu', ali on za takvu vrstu komunikacije vremena nema. Podsjećamo, Bubalo je sa 'Snagom grada', koalicijom s HNS-om, kampanju za lokalne izbore 2009. vodio i na toj društvenoj mreži.

Međutim, dok je Bubalo nakon pobjede odustao, njegov zamjenik na mjestu gradonačelnika, danas ministar graditeljstva Ivan Vrdoljak, nastavio je na taj način komunicirati s javnosti. Svoj profil na Facebooku imaju i drugi osječki političari poput Ante Đapića, pa čak i Bubalov stranački šef i osječko-baranjski župan dr. Vladimir Šišljagić. (A.E./ Agencija VLM)