Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Lajka' i postavlja fotke

Bubalu otvorili lažni profil na Facebooku, skupili više od 440 prijatelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznata osoba otvorila je lažni profil osječkog gradonačelnika Krešimira Bubala na Facebooku.

Lažni Krešimir Bubalo vrlo je aktivan na ovoj društvenoj mreži, ima više od 440 prijatelja, učlanjuje se u grupe, 'lajka' i postavlja svoje fotografije. Na lažnom profilu mogu se pronaći i osobni podaci poput datuma rođenja i bračni status.

Pročitajte i ovo Američki vojnik, ilustracija (Foto: Gettyimages) OBEĆALI ZAJEDNIČKI ŽIVOT Dvije Hrvatice nasjele na obećanja s lažnih Facebook profila američkih vojnika, jedna ostala bez čak 180.000 kuna Slika nije dostupna Bogata nagrada Šef Peveca nudi 100.000 kuna za informacije o napadačima na Krešimira Bubala

>> Građani podijeljeni oko Vladina 'istupa' na Facebooku

Posumnjalo se da je profil lažan jer je gradonačelnik nekoliko puta istaknuo kako ne koristi Facebook, a da je to doista tako potvrdili su i u njegovom uredu, javlja osijek-online.com.

Bubalo podnio prekršajnu prijavu

Gradonačelnik Osijeka zbog toga je policiji podnio prekršajnu prijavu. Prijavu je podnio, kaže, jer mu se ne sviđa ideja da se itko predstavlja u njegovo ime. Pozdravlja, pak, svakoga tko ima vremena biti na 'fejsu', ali on za takvu vrstu komunikacije vremena nema. Podsjećamo, Bubalo je sa 'Snagom grada', koalicijom s HNS-om, kampanju za lokalne izbore 2009. vodio i na toj društvenoj mreži.

Međutim, dok je Bubalo nakon pobjede odustao, njegov zamjenik na mjestu gradonačelnika, danas ministar graditeljstva Ivan Vrdoljak, nastavio je na taj način komunicirati s javnosti. Svoj profil na Facebooku imaju i drugi osječki političari poput Ante Đapića, pa čak i Bubalov stranački šef i osječko-baranjski župan dr. Vladimir Šišljagić. (A.E./ Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene