Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Shappies

Brzo i lako postignite savršenu figuru nakon blagdana i uživanja u hrani

PR
PR Foto: PR
Niste mogli odoljeti maminim mlincima, tetinoj štrudli niti bakinim paprenjacima? Uživanje u blagdanskoj hrani obično sa sobom nosi i nekoliko kilograma viška. S novom godinom, sigurno ste i vi odlučni u naumu da ih se riješite čim prije.

Ako ste ozbiljni u namjeri da vratite staru figuru, tada se opskrbite i opremom koja će vam olakšati taj put. Jedna od stvari koja će učiniti fizičku aktivnost i tjelovježbu 3 x učinkovitijom su tajice, ali ne bilo kakve - pronašli smo Shappies - tajice za vježbanje s efektom saune.

Ove tajice su izrađene od posebnog materijala koji ubrzava i poboljšava učinke fizičke aktivnosti. Dizajnirane su tako da je gornji dio oblikovan u formi steznika koji će vam u trenu podariti vizualno lijepo oblikovan struk!

>> Zategnuto tijelo u nekoliko poteza <<

Odradite trening uz maksimalnu udobnost i učinak

Visokokvalitetni materijali izrade prilagodit će se vašem tijelu i pokretima, nećete osjetiti nelagodu dok budete vježbali, trčali ili radili jogu.

Velika prednost ovih tajica je podesivi steznik. Odaberite prvi, drugi ili treći zubac kako biste ih zakopčali i budite potpuno opušteni – tajice neće spadati, stezati vas niti vam se urezivati u kožu.

PR PR Foto: PR

Dodatno, moderan izgled ovih tajica čini ih odličnim komadom za kombiniranje u različitim prigodama, a ne samo dok vježbate. Nosite ih uz neku šik oversized bluzu, ispod hlača ili suknje. Vaš stil ne mora patiti zbog nekoliko kilograma viška. Podarit će vam lijepo oblikovan struk, sakrit će male nedostatke i naglasiti vaše atribute.

Odličan izbor za odmor i za fizičke aktivnosti

U njima ne samo da ćete vježbati i postići željenu formu, već ćete se i odmarati, šetati ili gledati TV. Izuzetno prilagodljive tajice učinit će da se osjećate opušteno u svom tijelu i da nesmetano obavljate bilo koju aktivnost. Vaše je samo da ih obučete i krenete s poletom u novi dan.

● Prilagođavaju se figuri
● Skrivaju nepravilnosti
Pospješuju učinke tjelovježbe
● Pristaju uz razne stilove

>> Recite zbogom šlaufiću na trbuhu <<

Zašto su Shappies znatno bolje od ostalih tajica?

Njihov glavni adut je efekt saune! Oponašajući ga, tajice ne samo da poboljšavaju učinak tjelovježbe, već potiču izlučivanje viška vode i oslobađanje od tvari koje nisu dobre za organizam.

Shappies vam neće izazvati iritacije dok ih nosite, jer savršeno prianjaju uz tijelo. Provedite u njima cijeli dan, bez bojazni od stiskanja i nelagode.

PR PR Foto: PR

Uz njih postignite željenu figuru bez trošenja bogatstva na skupe članarine u teretanama. Postižite rezultate u vlastitom ritmu i pritom se osjećajte ugodno i opušteno. Bilo da želite trenutni učinak ili ih namjeravate koristiti duže, ove tajice jamče kvalitetu, udobnost i praktičnost.

Unaprijeđena i sigurna kupnja putem interneta - samo na Dokishop stranici pronađite Shappies - tajice za vježbanje s efektom saune, i ostvarite 50 % popusta!

Dokishop nastoji kroz pažljivo odabrane proizvode pružiti praktičnost, ugodnost i zadovoljstvo. Već unatrag nekoliko godina grade i opravdavaju povjerenje prema kupcima, koji su svojim pozitivnim komentarima ukazali na zadovoljstvo sigurne kupovine:

• ''Shopping u trgovačkim centrima sam zamijenila shoppingom na Dokishop stranici'' Ana M.
• ''Kvaliteta mi je na prvom mjestu, a ovdje sam našao i kvalitetu i profesionalnost'' Ante J.

Kako bi do kraja bili odani svojim kupcima, Dokishop trgovina nudi povrat novca, bez dodatnih pitanja i bez komplikacija. Dakle, ako iz bilo kojeg razloga želite vratiti proizvod, slobodno to možete učiniti i novac će vam biti vraćen.

PR PR Foto: PR

NAPOMENA: Popust na ove tajice je vremenski ograničen i traje do ponoći ili do isteka zaliha. Zato požurite, jer je na zalihama koje se tope velikom brzinom ostalo samo par komada Shappies tajica!

>> Naručite Shappies i postignite figuru iz snova <<

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene