Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dovršen očevid

Užas kod Male Kapele: Policija otkrila uzrok pogibije vozača na izlazu iz tunela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prevelika brzina i snijeg na autocesti uzrok su nesreće u kojoj je u ponedjeljak kod izlaska iz tunela Mala Kapela u smjeru Zagreba poginuo 54-godišnji vozač automobila daruvarske registracije, izvijestila je policija u utorak.

Nakon dovršenog očevida policija je priopćila da se vozač kretao brzinom neprilagođenom atmosferskim prilikama i stanju kolnika na koji je padao snijeg.

Po izlasku iz tunela Mala Kapela vozač je izgubio nadzor nad automobilom, koji je sletio izvan kolnika i udario u kamenu stijenu, pri čemu je vozač smrtno stradao, kažu u policiji, koja je o nesreći izvijestila nadležno državno odvjetništvo.

Aktualno Šokantne snimke: "Kamp-kućica letjela je po zraku... to je bio užas, bučalo je nenormalno", "Krunicu sam išla moliti" Žarko Čuljak Žarko Čuljak Foto: DNEVNIK.hr Posljedice pijavice u okolici Benkovca - 1 Posljedice pijavice u okolici Benkovca - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Posljedice pijavice u okolici Benkovca - 2 Hrvatska Šokantne snimke: "Kamp-kućica letjela je po zraku... to je bio užas, bučalo je nenormalno", "Krunicu sam išla moliti" 1/3 >>

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene