Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon najave izolacije

Britanci pohrlili na letove prema domovini: British Airways uveo dodatnu liniju, ostale rasprodane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi koji izolaciju žele izbjeći trebaju se pojaviti na tlu Velike Britanije do 4 ujutro u subotu po lokalnom vremenu.

Nakon što su britanske vlasti u četvrtak najavile da će svi njihovi državljani koji se vraćaju s odmora u Hrvatskoj, Austriji ili Trinidadu i Tobagu morati u dvotjednu izolaciju po povratku u domovinu, nastala je opća pomama za avionskim kartama prema Otoku. Svi koji izolaciju žele izbjeći trebaju se pojaviti na tlu Velike Britanije do 4 ujutro u subotu po lokalnom vremenu.

Pročitajte i ovo Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka? Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako"

Kako piše Independent, nakon objave naglo je skočila potražnja za avionskim kartama za letove u petak. Dva leta iz Zagreba do zračne luke Heathrow su rasprodana, čak i onaj Croatia Airlinesa po cijeni od 476 funti. British Airways uveo je jednu dodatnu liniju po cijeni od 275 funti, a mnogi koji su dosad uživali na odmoru u Hrvatskoj požurili su prema Veneciji, odakle kompanija Ryanair ima let prema središnjoj Engleskoj. Putnicima koji su dalje od talijanske granice na raspolaganju su letovi na kojima se treba presjedati u Parizu ili Amsterdamu, odnosno u zemljama koje su također na karantenskoj listi britanskih vlasti.

Procjenjuje se da je u Hrvatskoj trenutačno oko 20 tisuća britanskih turista. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene