Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Decentno i lijepo

Božićna svjetla obasjala i Stradun!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sutra ulazimo u prosinac, mjesec božićnog i novogodišnjeg slavlja. Dubrovnik je večeras upalio svečanu rasvjetu, a sve je popratila prava mala festa, uz glazbu, kuhano vino i pečene kestene.

Božićna svjetla obasjala su Stradun što znači da je grad među zidinama spreman božićne i novogodišnje blagdane. 'Mislim da već prve slike govore da je to decentno, da je ljepo, da je to onako kao što predstoji Stradunu, najljepšoj ulici na svjetu', rekao je dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić.

>> VIDEO Evo kako se svijet priprema za Božić!

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Maja brzić, referentica za javnu rasvjertu nam je otkrila da je ove godine na rasvjetu potrošeno ukupno 600.000 kuna. Kako će najpoznatija dubrovačka ulica ove godine dočekati Božić došli su provjeriti i brojni dubrovčani koji su bili oduševljeni.

Uz taktove limene glazbe Stradunom su prošetali i malobrojni turisti.' Stvarno se osjeća božićni duh, prelijepo je', rekla je jedna turistkinja. Da bi zimska idila bila potpuna, tu su mirisi svježe ispečenih kestena. Uz sve to, pripreme se i dalje nastavlju, a se otvara i Božićni sajam.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene