Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bots&Pots

Bots&Pots napokon i na Glovu!

PR
PR PR
Aktualno Galerija PR PR Foto: PR PR PR Foto: PR PR PR Foto: PR PR PR Foto: PR +0 PR Galerija 1/5 >>
FAST & FINE! Od danas možete odličnu hranu iz Bots&Pots restorana naručiti i preko aplikacije Glovo! I to uz besplatnu dostavu!

Bots&Pots je unikatan restoran u kojem roboti rade ukusnu hranu po receptima mladog chefa Vedrana Varvodića. Bilo da se radi o ručku s kolegom, večeri s prijateljima, Bots & Pots je mjesto gdje ćete oduševiti baš svakog koga dovedete i razmaziti si nepce.

Naglasak je na vrhunskoj hrani, jelima pripremljenima od svježih namirnica, pomno osmišljenih receptura koju roboti donose na Vaš stol.

Bot&Pots je PRVI ROBOTSKI restoran u Hrvatskoj, a u svom meniju nudi pregršt ukusnih jela - tortilje chilli con carne za samo 35 kn, crni rižot za samo 55 kn ili pak slatka svinju - gulaš od svinjetine s brusnicama za samo 39 kn. Oduševite se thai red curryjem, hobotnicom na gulaš, fužima s kozicama i tikvicama...

Bogati meni koji će zasiti i najveće sladokusce po iznimno povoljnim cijenama i uz brzu dostavu!

Bots&Pots je restoran modernog interijera u centru Zagreba, a ako želite uživati iz udobnosti svog doma odsad ga možete pronaći putem Glovo aplikacije uz BESPLATNU dostavu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene