Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traga se za počiniteljem

Borovo: Zapalio državnu zastavu i bacio je u grmlje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Netko je protekloga vikenda pokušao zapaliti državnu zastavu Republike Hrvatske, izvješenu na zgradi poštanskog ureda u Borovu kod Vukovara, izvjestila je vukovarsko-srijemska policija.

Policija navodi kako je zastava nakon pokušaja paljenja otvorenim plamenom povučena prema tlu, pri čemu je puklo drveno koplje da bi potom počinitelj djelomično nagorjelu zastavu bacio u grmlje.

O pokušaju paljenja državne zastave RH, policiju je izvjestila službenica borovskog poštanskog ureda, koja je zapaljenu i odbačenu zastavu uočila jučer ujutro po dolasku na posao.

Protiv nepoznatog počinitelja, dostavljena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru, a u tijeku je policijska istraga.

Prije desetak dana, u Borovu je nepoznati počinitelj voskom zalio spomen obilježje dvanaestorice hrvatskih redarstvenika. Policija još uvijek traga i za počiniteljem tog nedjela. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Spomen obilježje u Dalju U Dalju Divljak strgnuo hrvatsku zastavu sa spomenika braniteljima, gazio je i pjevao uvredljive pjesme: Nije dugo trajalo Slika nije dostupna Izvješena na kući U Vukovaru zapaljena hrvatska zastava!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene