Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Puka nagađanja

Boji li se Plenković izbora? Oporba bijesni jer ne znaju kad će biti: "Građane hrvatske je sveo na babu Vangu"

Aktualno Galerija Glasačka kutija Glasačka kutija Foto: Vijesti Nove TV u 14 Sabor - 1 Sabor - 1 Foto: Vijesti Nove TV u 14 Sabor - 2 Sabor - 2 Foto: Vijesti Nove TV u 14 +0 Sabor - 3 Galerija 1/4 >>
Nakon što je jučer premijer Andrej Plenković najavio Izvještajnu konvenciju HDZ-a za 17. ožujka, sve je izglednije da bi se krajem ožujka mogao i raspustiti Sabor.

Oporba priželjkuje izbore čim prije, a skandaloznim smatraju da vladajući ne žele najaviti kada će se oni točno raspisati.

"Ako se Sabor planira raspustiti 22. kao što vi sada spominjete onda je van svake pameti i potpuno skandalozno da mi to sada tri tjedna prije ne znamo", komentirao je Peđa Grbin, šef SDP-a.

Pročitajte i ovo Vjekoslava Bach nagodila se s USKOK-om Nije jedina Poznata voditeljica sve priznala i nagodila se s USKOK-om: Pogledajte koju je kaznu dobila

"Plenković nije želio tj. ne želi komentirati da nije želio raspusti sabor, meni to upućuje na to da se oni izbora boje i da kalkuliraju do zadnjeg trena jer se vidi da ni ljudi iz HDZ-a ne znaju kad su izbori", rekla je čelnica stranke Možemo Sandra Benčić.

Pročitajte i ovo Jezero u Svetoj Nedjelji - 1 pronađeni dijelovi tijela Proračunato ubojstvo imućnog Dubrovčanina zbog 400.000 eura: "Izgleda mi da je ipak punomoć falsificirana"

"Građane hrvatske je sveo na babu Vangu koja bi se trebala baviti nekakvim proročkim sposobnostima, ja nisam niti ona niti Kasandra. Izbor bi trebali bit što prije zato što građani imaju pravo na izvjesnost u izbornom procesu", smatra Marija Selak Raspudić, saborska zastupnica iz stranke MOST.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene