Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blokada Branimirove ulice

Policija se oglasila o drami u Zagrebu: Muškarac (57) prijetio da će se ubiti, u kući ga pronašli mrtvog

Blokiran dio Branimirove ulice u Zagrebu (Foto: dnevnik.hr) - 4
Blokiran dio Branimirove ulice u Zagrebu (Foto: dnevnik.hr) - 4 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Blokiran dio Branimirove ulice u Zagrebu (Foto: dnevnik.hr) - 4 Blokiran dio Branimirove ulice u Zagrebu (Foto: dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Blokiran dio Branimirove ulice u Zagrebu (Foto: dnevnik.hr) - 3 Blokiran dio Branimirove ulice u Zagrebu (Foto: dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Blokiran dio Branimirove ulice u Zagrebu (Foto: dnevnik.hr) - 2 Blokiran dio Branimirove ulice u Zagrebu (Foto: dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Blokiran dio Branimirove ulice u Zagrebu (Foto: dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/4 >>
Zbog prijetnji samoubojstvom 57-godišnjeg muškarca u nedjelju je bila blokirana zagrebačka Branimirova ulica. Nažalost, višesatna drama imala je tragičan kraj. Policijski službenici su nakon nasilnog ulaska u kuću pronašli mrtvog 57-godišnjaka.

Od ranih jutarnjih sati bio je blokiran dio Branimirove ulice u Zagrebu. Zbog izvanredne situacije bio je prekinut promet u oba smjera Branimirovom ulicom, od ulice Divka Budaka do ulice V. Ravnice. Do blokade ulice, koja je završila oko podneva, došlo je zbog prijetnji samoubojstvom 57-godišnjeg muškarca.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

O događanjima u Branimirovoj ulici, odnosno o prijetnjama samoubojstvom, priopćenjem se oglasila zagrebačka policija. Prenosimo ga u cijelosti:

"Na mjesto događaja jutros oko 2.30 sati upućeni su policijski službenici nadležne policijske postaje, Interventna jedinica policije te Protueksplozijska služba kao i policijski pregovarači. Međutim, unatoč višesatnom pregovaranju i naporima policijskih službenika, 57-godišnjak je prekinuo komunikaciju u jutarnjim satima. Zbog toga su policijski službenici nasilno ušli u kuću gdje su pronašli mrtvog 57-godišnjaka. Na mjestu događaja provodi se očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti", poručili su iz policije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene