Zbog prijetnji samoubojstvom 57-godišnjeg muškarca u nedjelju je bila blokirana zagrebačka Branimirova ulica. Nažalost, višesatna drama imala je tragičan kraj. Policijski službenici su nakon nasilnog ulaska u kuću pronašli mrtvog 57-godišnjaka.

Galerija


Od ranih jutarnjih sati bio je blokiran dio Branimirove ulice u Zagrebu. Zbog izvanredne situacije bio je prekinut promet u oba smjera Branimirovom ulicom, od ulice Divka Budaka do ulice V. Ravnice. Do blokade ulice, koja je završila oko podneva, došlo je zbog prijetnji samoubojstvom 57-godišnjeg muškarca.

Vezani članci Alkotestiranje, ilustracija Policajci kontrolirali promet pa ih šokirala pijana vozačica: Usred bijela dana napuhala 3,77 promila Napad, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/Pixsell) Pokušaj ubojstva u Zagrebu: Izašao u šetnju i zatekao muškarca bez svijesti kako leži u napuštenom dvorištu

O događanjima u Branimirovoj ulici, odnosno o prijetnjama samoubojstvom, priopćenjem se oglasila zagrebačka policija. Prenosimo ga u cijelosti:

"Na mjesto događaja jutros oko 2.30 sati upućeni su policijski službenici nadležne policijske postaje, Interventna jedinica policije te Protueksplozijska služba kao i policijski pregovarači. Međutim, unatoč višesatnom pregovaranju i naporima policijskih službenika, 57-godišnjak je prekinuo komunikaciju u jutarnjim satima. Zbog toga su policijski službenici nasilno ušli u kuću gdje su pronašli mrtvog 57-godišnjaka. Na mjestu događaja provodi se očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti", poručili su iz policije.