Zbog prijetnji samoubojstvom 57-godišnjeg muškarca u nedjelju je bila blokirana zagrebačka Branimirova ulica. Nažalost, višesatna drama imala je tragičan kraj. Policijski službenici su nakon nasilnog ulaska u kuću pronašli mrtvog 57-godišnjaka.

Galerija


Od ranih jutarnjih sati bio je blokiran dio Branimirove ulice u Zagrebu. Zbog izvanredne situacije bio je prekinut promet u oba smjera Branimirovom ulicom, od ulice Divka Budaka do ulice V. Ravnice. Do blokade ulice, koja je završila oko podneva, došlo je zbog prijetnji samoubojstvom 57-godišnjeg muškarca.

Vezani članci Prometna nesreća, ilustracija - 4 Policajci zaustavljali vozače i naplaćivali veće kazne pa razliku spremili u džep, a domogli su se i - mobitela Eksplozija bankomata, ilustracija Usred noći raznesen bankomat u Zagrebu: Eksplozija probudila Gajničane, lopov ukrao novac

O događanjima u Branimirovoj ulici, odnosno o prijetnjama samoubojstvom, priopćenjem se oglasila zagrebačka policija. Prenosimo ga u cijelosti:

"Na mjesto događaja jutros oko 2.30 sati upućeni su policijski službenici nadležne policijske postaje, Interventna jedinica policije te Protueksplozijska služba kao i policijski pregovarači. Međutim, unatoč višesatnom pregovaranju i naporima policijskih službenika, 57-godišnjak je prekinuo komunikaciju u jutarnjim satima. Zbog toga su policijski službenici nasilno ušli u kuću gdje su pronašli mrtvog 57-godišnjaka. Na mjestu događaja provodi se očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti", poručili su iz policije.