Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O blokadi granice

Milanović poslao poruku srpskom narodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade Zoran Milanović na izvanrednoj konferenciji za novinare objasnio je situaciji na granici između Republike Hrvatske i Republike Srbije, te posalo poruku narodu u Srbiji.

'Daj objasni svojim građanima zašto to ne želiš napraviti, jel trebaš šatore, jel trebaš autobuse, samo reci dat ćemo vam, samo nemoj ljude u takvim brojkama, stani, zadrži se na par tisuća, četiri, pet, ponašaj se kao država.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pusić iz New Yorka 'Tenzije između Hrvatske i Srbije su potpuno nepotrebne ... mislim da treba što prije spustiti tenzije i početi rješavati problem' Slika nije dostupna Prijeti kontramjerama ZBOG HRVATSKE Vučić dao rok EU: 'Čekat ćemo da reagiraju do 14 sati'

Dakle ja ću ponoviti, ovo je više radi Srbije, nego radi Hrvatske, nadam se da ovo neće scrambleat, da će se to vidjeti u Srbiji. Sve što vaš premijer treba napraviti je da zaustavi ovako intenzivan tok migranata, mi 9.000 u jednom danu, mi ne želimo od Hrvatske napraviti 50 logora na granici, dakle ovo što smo napravili, je dobro i funkcionira i na vrlo intezivnoj razini od četiri, pet tisuća dnevno to može funkcionirati.

Premijer Milanović o situaciji na granici između RH i Srbije: 'Rade protiv sebe, pile granu na kojoj sjede'

Iznad toga ne dam i gospodin Vučić samo to treba napraviti, a ako ima neki poslovni aranžman s nekim izvan Srbije neka kaže, ja nemam, ja radim za hrvatsku državu', rekao je Zoran Milanović, odgovarajući na pitanja novinara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene