Obavijesti Video Pretražite Navigacija
podnijela zahtjev

Potvrđeno kamo nakon smjene želi bivša ministrica Tramišak

Nataša Tramišak
Nataša Tramišak Foto: DNEVNIK.hr
Bivša ministrica regionalnog razvoja i fondova EU-a Nataša Tramišak namjerava se aktivirati u Hrvatskom saboru. Podnijela je naime zahtjev za ponovno obnašanje zastupničke dužnosti.

Nataša Tramišak je zahtjev, koji nosi datum 12. siječnja, formalno naslovila na predsjednika Sabora, no o njemu će svoje mišljenje prvo reći Mandatno-imunitetno povjerenstvo (MIP).

Pročitajte i ovo Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti"

Kada bi to moglo biti, još se ne zna, sjednica Povjerenstva još nije najavljena.

Pročitajte i ovo Stanje u HDZ-u: Ilustracija - 5 ODLAZAK MINISTARA Kakvo je stanje u HDZ-u nakon rekonstrukcije Vlade? Traži se vođa saborskog kluba

Tramišak je izabrana u 4. izbornoj jedinici, ima izvorni mandat, što znači da bi njezinim povratkom saborske klupe trebao napustiti njezin zamjenik Goran Ivanović (HDZ), koji se u posljednje vrijeme profilirao kao jedan od aktivnijih HDZ-ovih zastupnika u Saboru.

No dobro upućeni kažu da postoje i neke druge opcije, odnosno mogućnost da umjesto Ivanovića iz Sabora ode jedan drugi zastupnik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene