Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne bave se indoktrinacijom

Biskupi šokirani Zakošekovom izjavom: Uvrijedio je vjernike!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Biskupi su neugodno iznenađeni izjavom dekana zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti da je njegove studente jedino Katolička crkva mogla indoktrinirati u posljednjih 20-ak godina.

Nakon jučerašnje verbalne paljbe između kontroverzne komunikologinje Judith Reisman, studenata zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti i dekana tog fakulteta Nenada Zakošeka, javnosti su se priopćenjem obratili hrvatski biskupi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BRIGA ZA ČOVJEKA Plenković se sastao s biskupima u Banskim dvorima: Sad i HBK poziva na cijepljenje Slika nije dostupna Za Dnevnik Nove TV Jovanović: Biskupi pozivaju na nedijalog

>> Reisman raspalila po Kinseyju, predavanje bez incidenata

Kažu da su 'neugodno iznenađeni' Zakošekovom izjavom da, ako je itko indoktrinirao studente, a Reismanova ih je optužila da su indoktrinirani komunizmom, onda je to Katolička crkva.

'Katolička crkva se u svom djelovanju, a napose u radu s mladima, nipošto ne prepoznaje u tvrdnji gospodina dekana dr. Zakošeka', kažu biskupi u priopćenju.

'Ova izjava čelnog čovjeka jedne visokoobrazovne ustanove iznenađuje i vrijeđa osjećaje vjernika, a među njima su i studentice i studenti Fakulteta političkih znanosti koji pripadaju Katoličkoj crkvi', zaključuju neugodno iznenađeni biskupi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene